woensdag 3 juni 2020

Groeigeld voor Amsterdams Wordproof

Groeigeld voor Amsterdams Wordproof
De spin-off Wordproof van het bedrijf Van Ons ontvangt een converteerbare lening van 275.000 euro van het Innovatiefonds Noord-Holland.
Lees verder

Hof Amsterdam wijst blokkering van The Pirate Bay toe
Stichting BREIN heeft vanavond bij het Hof Amsterdam in zijn al jaren slepende zaak tegen Ziggo en XS4ALL wederom een overwinning behaald. Beide aanbieders moeten de omstreden torrentsite blijven blokkeren.
Lees verder

KPN stopt samenwerking met wifihotspotnetwerk Fon
KPN stopt per augustus de samenwerking met Fon, de aanbieder van gratis hotspots. Het gebruik van Wifi Hotspots is sterk teruggelopen als gevolg van grotere databundels. Ook zijn deze databundels binnen de hele EU te gebruiken.
Lees verder

Omzet videobelapp Zoom fors gestegen
Zoals verwacht heeft videovergaderapp Zoom flink geprofiteerd van de coronacrisis. Ondanks de boycot van bedrijven en scholen ging de omzet van het beursgenoteerde bedrijf 169 procent omhoog naar 328 miljoen dollar in het eerste kwartaal. Analisten waren uitgegaan van zo'n 202 miljoen.
Lees verder

'Tienduizend reisagenten weten samen álles'
Het Nederlandse initiatief Trvl.com van Jochem Wijnands wil tienduizend reisagenten uit de hele wereld online brengen. Die gebundelde lokale kennis kan elke toeristenvraag beantwoorden én boeken.
Lees verder

Slim scherm van Lenovo
Lenovo komt binnenkort met een concurrent van Googles Home Hub. De Smart Tab M10 FHD Plus is een tablet die ook als slim scherm moeten fungeren, bijvoorbeeld voor gebruik in de keuken.
Lees verder

Nominaties DIA Pro's bekend
Wie zijn volgens zijn of haar vakgenoten de beste designer, techie en starter van het jaar bij Nederlandse internetbureaus? Op die vraag geven we dit najaar een antwoord bij de uitreiking van de Dutch Interactive Awards. Vandaag maken we de nominaties voor de DIA Pro's bekend.
Lees verder

DDoS aanvallen steeds venijniger
De complexiteit en omvang van DDoS-aanvallen is in 2019 flink toegenomen in vergelijking met 2018. Dit blijkt uit het DDoS data rapport 2019 van de Stichting Nationale Beheersorganisatie Internet Providers (NBIP).
Lees verder

Ook Thuiswinkel.org wil meer servicepunten op praktische locaties
Thuiswinkel.org sluit zich aan bij het de wens van Autoriteit Consument & Markt om het aantal alternatieve bezorgpunten, zoals servicepunten of pakketkluizen, uit te breiden.
Lees verder