dinsdag 23 juni 2020

Google lanceert eigen versie van Pinterest

Google lanceert eigen versie van Pinterest
Google werkt binnen zijn zogenoemde Area 120 divisie, een experimenteel lab, aan een eigen versie van Pinterest genaamd Tangi.
Lees verder

Nederlandse cyberbeveiligingsector blijft overeind tijdens coronacrisis
https://pixabay.com/nl/photos/kabel-ijzer-touw-verroeste-3673863/
Lees verder

Schwarz Gruppe in e-commerce via overname Real.de
Het moederbedrijf van Kaufland en Lidl, de Schwarz Gruppe, wordt met de overname van Real.de in een keer een grote speler op het gebied van e-commerce in Duitsland.
Lees verder

Apple kondigt nieuwe chiparchitectuur voor Macs aan
Apple stapt voor zijn MacBooks en iMacs over op ARM chiptechnologie. Daarmee wordt de relatie met Intel afgebouwd. Het bedrijf maakte het nieuws, dat al eerder was uitgelekt, vanavond bekend op zijn ontwikkelaarscongres, dat voor het eerst volledig virtueel plaatsvindt.
Lees verder

Apple kondigt CarKey aan
iPhone gebruikers kunnen voortaan met hun iPhone hun auto ontsluiten ook ook starten. Daartoe lanceert Apple CarKey die onderdeel is van de Wallet App.
Lees verder

Microsoft stopt onverwachts met gamingvideokanaal Mixer
Tamelijk onverwacht kondigt Microsoft de sluiting aan van zijn gamingvideokanaal Mixer. Vanaf 22 juli kunnen gebruikers overstappen naar Facebook Gaming.
Lees verder

ACM: uitvoering voucherregeling pakketreizen moet beter
De uitvoering van de voucherregeling voor pakketreizen moet beter. De rechten van consumenten zijn in het geding, zo zegt de de Autoriteit Consument & Markt (ACM).
Lees verder

Bol.com begint certificeringsprogramma servicebureaus
Bol.com wil kwaliteitseisen kunnen stellen aan de externe marketingbureaus die de verkooppartners op zijn platform helpen. Daartoe begint het een certificeringsprogramma.
Lees verder

Apple toont privacylabels bij apps
Ontwikkelaars moeten van Apple straks duidelijk aangeven welke data van gebruikers ze verzamelen of delen. In de App Store wordt deze informatie voortaan prominent weergegeven.
Lees verder