vrijdag 26 juni 2020

Duitsers kochten meer televisies tijdens corona

Duitsers kochten meer televisies tijdens corona
De coronacrisis heeft een positief effect op de verkoop van televisies in Duitsland. Van januari tot mei 2020 verkochten Duitse retailers niet minder dan 2,7 miljoen tv's, waarvan 85 procent smart-tv's met internetverbindingen.
Lees verder

Gebruikerstest van de corona-notificatieapp vindt plaats in Twente
De gebruikerstest van de corona-notificatieapp gaat plaatsvinden in de regio Twente. Dat schrijft minister Hugo de Jonge (VWS) vandaag in een brief aan de Tweede Kamer.
Lees verder

WebRuimteHosting overgenomen door TransIP en Combell
Het kleine hostingbedrijf WebRuimteHosting is ingelijfd door Vimexx, onderdeel van Team.blue. Dat is weer het hostingbedrijf dat is ontstaan uit de fusie van TransIP en Combell.
Lees verder

Amazon levert unieke tv-statistieken Formule 1
Welke coureur is er sneller in de bochten, wint het van zijn teammaat of is aerodyanmischer bij lage snelheden? Op dat soort vragen gaat Amazon AWS antwoord geven tijdens tv-uitzendingen van Formule 1-races. De datareus gaat data van alle teams analyseren.
Lees verder

Gegevens zakelijke gebruikers Twitter mogelijk misbruikt
Twitter heeft zakelijke klanten, waaronder adverteerders, gewaarschuwd dat hun gegevens mogelijk zijn misbruikt.
Lees verder

Disney Plus start 15 september in België
Disney Plus is vanaf 15 september officieel in België beschikbaar. Begin mei maakte Disney al bekend dat het zou starten in september met Disney Plus in België, maar een datum werd toen niet genoemd.
Lees verder

Branchevereniging NLconnect voorbij de 70 leden
T-Mobile Nederland, Allinq, Van Gelder Telecom, Freedom Internet, H2B IT Solutions, Technical Valley en Breedband Helmond hebben zich aangesloten bij NLconnect, de brancheorganisatie van de breedband-industrie. De vereniging groeit daarmee voorbij de 70 leden.
Lees verder

Emerce magazine #178 is uit, lees hem gratis
Het vandaag verschenen juninummer van Emerce magazine is – naast de gebruikelijke fysieke distributie – kosteloos te lezen als digitale variant.
Lees verder

Slimme technologie gaat drukke evenementen in Amsterdam helpen managen
De gemeente Amsterdam en TNO willen onderzoeken hoe met slimme technologie grotere groepen mensen veilig samen kunnen komen op drukbezochte locaties en bij publieksevenementen.
Lees verder