donderdag 18 juni 2020

Domino’s verhuist naar Nieuwegein

Domino's verhuist naar Nieuwegein
Domino's neemt in Nieuwegein een nieuw hoofdkantoor en distributiecentrum in gebruik. Het dc is 2500 vierkante meter groot, de kantoorruimte 1.300 vierkante meter.
Lees verder

Adobe gaat gebruikers vragen om Flash te verwijderen
Adobe gaat gebruikers later dit jaar vragen om de Flash Player op Macs en pc's te verwijderen. Adobe staakt de ondersteuning zoals eerder aangekondigd definitief op 31 december.
Lees verder

Hostingbedrijf TransIP gooit prijzen flink omhoog
Hostingbedrijf TransIP gooit zijn prijzen flink omhoog, tot wel dertig procent. Vanaf half juli zijn ook nog maar vijf webhostingpakketten beschikbaar.
Lees verder

Dropbox introduceert nieuwe diensten
Opslagbedrijf Dropbox introduceert nieuwe toepassingen voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers. Ook is er een gezinsabonnement gelanceerd voor zes personen.
Lees verder

Fairphone voorziet vijf jaar oude smartphone van update
Het Nederlandse bedrijf Fairphone rolt Android Pie uit voor de Fairphone 2, een toestel dat vijf jaar geleden verscheen. Destijds werd het toestel uitgebracht met Android Nougat.
Lees verder

Eindelijk betalen via WhatsApp (voorlopig alleen Brazilië)
Betalen met WhatsApp is eindelijk mogelijk, zij het voorlopig alleen in Brazilië. Daarbij wordt gebruik gemaakt van Facebook Pay, dat al sinds vorig jaar bestaat.
Lees verder

Open- en klikratio's van e-mails blijven stijgen
72 procent van de Nederlandse marketeers beschouwt e-mail als een belangrijker marketingkanaal dan voor de crisis. E-mail blijkt in deze tijd dan ook een extra effectief kanaal. Bijna de helft van alle organisaties zagen de open- en klikratio's van hun e-mails stijgen, zo blijkt uit onderzoek van branchevereniging DDMA Commissie E-mail.
Lees verder

Europese privacytoezichthouders: let op privacy bij openstellen grenzen
Terwijl steeds meer grenzen tussen EU-lidstaten weer opengaan, benadrukken de Europese privacytoezichthouders dat de EU-lidstaten het recht op privacy moeten blijven beschermen. En dat samenwerking tussen bijvoorbeeld corona-apps in verschillende landen niet mag leiden tot schending van de privacywetgeving.
Lees verder

Boston Dynamics begint verkoop van robothond Spot
Boston Dynamics, ooit onderdeel van Google moeder Alphabet, is officieel begonnen met de verkoop van zijn vierbenige robothot Spot, die onder meer trappen kan lopen. Het is de eerste keer sinds de oprichting in 1992 dat het Amerikaanse bedrijf zijn technologie direct aan eindgebruikers levert.
Lees verder