dinsdag 23 juni 2020

Digitale bijeenkomst Olympische en Paralympische Spelen 2024 in Parijs

Digitale bijeenkomst Olympische en Paralympische Spelen 2024 in Parijs

Wilt u weten wat de stand van zaken is van aanbestedingen en projecten voor de Olympische Spelen van 2024? En wat u kunt doen om in contact te komen met Franse organisaties? Schrijf u dan in voor de digitale bijeenkomst op 2 juli.

Olympische en Paralympische Spelen

In 2024 is Frankrijk gastland van de Olympische en Paralympische Spelen. Naast diverse sport- en mediafaciliteiten wordt ten noorden van Parijs, in Saint-Denis, het Olympisch Dorp gebouwd. In Marseille wordt een marina gebouwd.

Lees verder

Webinar Agricultural collaboration Northern Zambia

Bent u ondernemer en wilt u meewerken aan versterking van de land- en tuinbouwproductie in Noord-Zambia? Tijdens een webinar op 13 juli krijgt u actuele informatie aan de hand van een nieuw rapport.

Agroproductie in Noord-Zambia

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland heeft een pre-haalbaarheidsstudie laten uitvoeren naar het inrichten van agroproductie in Noord-Zambia voor de regionale markt. Hierin ligt de focus op mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven.

Lees verder

Aanvragen voor gezouten pluimveevlees juli 2020

Nieuwsbericht 20.040 - In juli kunt u weer aanvragen indienen voor importrechten en invoercertificaten voor gezouten pluimveevlees (Verordening 616/2007).

Lees verder

Vertraging uitgifte voortgangsverklaringen MJA3/MEE

In verband met COVID-19 schuiven bij MJA3/MEE vele deadlines in het monitoringproces op.

Lees verder

Data BIJ12 nu gekoppeld met WKO-bodemenergietool

De data van BIJ12 over ondiepe bodemenergie zijn gekoppeld met de WKO-bodemenergietool. BIJ12 is de provinciale uitvoeringsorganisatie die provincies ondersteunt bij hun gemeenschappelijke taken.

Lees verder