woensdag 10 juni 2020

Daniël Dekker baas online activiteiten Omroep MAX

Daniël Dekker baas online activiteiten Omroep MAX
Daniël Dekker gaat vanaf 1 september alle online activiteiten van Omroep MAX coördineren. Ook wordt hij eindverantwoordelijk voor de uitzendingen van NPO Radio 5.
Lees verder

Dropbox test wachtwoordbeheerder
Opslagdienst Dropbox lanceert in de nabije toekomst Dropbox Passwords, een wachtwoordbeheerder die wachtwoorden beveiligd opslaat en synchroniseert tussen apparaten.
Lees verder

'Overstap naar eigen chips belangrijkste nieuws Apple WWDC'
Het belangrijkste nieuws van het aankomende ontwikkelaarscongres WWDC van Apple zou de overstap van Intel naar eigen op ARM gebaseerde Mac-chips kunnen zijn. Volgens Bloomberg gaat Apple deze transitie, waarover al langer gesproken wordt, nu ook daadwerkelijk toelichten.
Lees verder

Nederlandse Apple Stores gaan morgen weer open
De Nederlandse Apple Stores gaan woensdag 10 juni weer open na een langdurige sluiting. Vanaf midden maart waren de Apple […]
Lees verder

Dag en Nacht Media introduceert doneerknop voor podcasts
Podcastnetwerk Dag en Nacht Media brengt een systeem uit waarmee luisteraars reacties en geld kunnen geven aan de podcasters die ze beluisteren.
Lees verder

Foute en lakse webhosters gaan per september op een zwarte lijst
Hostingbedrijven die niet meewerken aan het verwijderen van kinderporno op hun servers, komen vanaf september op een openbare zwarte lijst te staan. Dat maakte Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) bekend op een digitaal event van het Europees Parlement.
Lees verder

Start-up Dyme zonder Dragons Den naar 100.000 gebruikers
Het bedrijf achter de slimme bespaarapp Dyme heeft maandelijks zo'n honderdduizend actieve gebruikers. Aan het begin van de zomer begint het zijn eerste buitenlandse proef.
Lees verder

Facebook Messenger krijgt zakelijke inbox
Facebook Messenger wordt verrijkt met een zakelijke postbus in de Android en iOS app. Daarmee wordt een belangrijk bezwaar van […]
Lees verder

KPN stapt in bedrijfstelevisie
KPN introduceert Zakelijke TV in KPN EEN MKB, waarmee MKB-bedrijven bij de receptie, in de kantine of in horecagelegenheden informatie en programma's kunnen tonen.
Lees verder