maandag 22 juni 2020

Born05 digitale contentbureau van ASN

Born05 digitale contentbureau van ASN
Born05 is het nieuwe digitale contentbureau van ASN Bank. De partijen zijn een strategische, langdurige samenwerking aangegaan op het gebied van de ontwikkeling, uitvoering en inzet van digitale en social content.
Lees verder

Aqua-Fit: mobiel internet voor onderwater
Mobiel internet voor duikers wordt mogelijk een stuk eenvoudiger dank zij Aqua-Fi. Dat is een experimenteel systeem dat werkt met lasers en LEDs.
Lees verder

Headless hologrammodellen op catwalk Instagram
Bijna een miljoen kijkers zagen op Instagram inmiddels de nieuwe collectie van de Congolese mode-ontwerpster Anifa Mvuemba. Het bijzondere eraan: de clips en de live show op IGTV bevatten onzichtbare modellen: de kleding speelt de hoofdrol.
Lees verder

Apple sluit opnieuw Amerikaanse winkels vanwege corona
Apple sluit elf van zijn Amerikaanse winkels in Arizona, Florida en North en South Carolina vanwege nieuwe gevallen van corona.
Lees verder

Apple vernieuwt podcast app
Apple zal maandagavond als onderdeel van zijn presentatie van iOS 14 en de volgende macOS (10.16) versie zo goed als zeker een vernieuwde podcastapp aankondigen.
Lees verder

Infographic: het nieuwe normaal
Of het nieuwe normaal echt het nieuwe normaal zal worden, zal nog moeten blijken. Allianz Partners heeft de bekende futuroloog Ray Hammond een visiedocument te schrijven. Zijn verwachting: Ons huis zal niet meer de plek zijn waar we na het werk of school verblijven, maar steeds meer een multifunctioneel digitaal fort worden. Digitale gezondheidszorg en –technologie wordt de standaard, inclusief teleconsultatie en de versnelde adoptie van digitale en draagbare meetinstrumenten voor medische doeleinden en zelfmonitoring. En strenge hygiĆ«ne voorschriften en social distancing worden de norm in de reiswereld.
Lees verder

Hands-On: Vivaldi browser
Vivaldi is er voor geeks en technofreaks, 'maar het weerhoudt een ieder ander er niet van om hem eens uit te proberen', schreef The Guardian over de webbrowser Vivaldi. Daarvan is een dezer dagen een vernieuwde versie verschenen. Geen browser voor de eredivisie, maar een klasse op zichzelf.
Lees verder

Rian Rietveld (Level Level): "Ontwerp niet voor de ideale mens"
Spraakbesturing en webbrowsers die voorlezen, brengen digitale toegankelijkheid in een stroomversnelling. Toch is aan de basis verbetering nodig. Al was het maar omdat merken er geld door verliezen. "Bureaus spelen een sleutelrol en moeten uit hun cocon zien te geraken", stelt Rian Rietveld, specialist op dit vlak bij agency Level Level.
Lees verder

Ticketverkoper Eventbrite gered door drive-in festivals
Ticketverkoper Eventbrite ziet duidelijk tekenen van herstel na vier maanden lockdown. Dat zegt CEO Julia Hertz tegen TechCrunch.
Lees verder