Doorgaan naar hoofdcontent

Boekhouder:

Boekhouder:
De boekhouding. Voor veel ondernemers is dit het minst favoriete deel van het hebben van een eigen bedrijf. Want er komt nogal wat bij kijken. Geen wonder dat veel ondernemers kiezen voor een boekhouder. Maar hoe kan een boekhouder jou helpen? Wat zijn jouw voordelen?
Lees verder

Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Ziek worden of een ongeluk krijgen: je moet er niet aan denken. Wanneer jij als ondernemer door onverwachte omstandigheden je werk niet meer kan uitvoeren, dan kan dit uiteraard grote financiële gevolgen hebben. Wat betekent dit voor jou, jouw gezin en je inkomen? Jij bent namelijk als ondernemer als het ware je gehele onderneming in één. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering sluit je af om ervoor te zorgen dat je toch maandelijkse inkomsten ontvangt tijdens ziekte, na een ongeval of als je invalide wordt. Zo wordt zo'n vervelende situatie toch iets minder stressvol.
Lees verder

Tankpas
Ben jij op zoek naar een tankpas? Alleen bij ons probeer je de MoveMove-pas de eerste 3 maanden gratis. Al jouw reiskosten worden voorgeschoten en jij ontvangt achteraf 1 factuur. Handig toch?
Lees verder

Website laten maken
Een website laten maken. Een website is tegenwoordig onmisbaar. Hét visitekaartje van je bedrijf. Dé manier om gevonden te worden, je nieuwe klanten te ontmoeten en je huidige klanten te behouden. Een website bouwen is veel werk, kost veel tijd en is technisch nog lang niet zo makkelijk. Hoe ga je ervoor zorgen dat potentiële klanten jou vinden? En eenmaal op jouw website dat ze ook nog tot actie overgaan? Een professionele webdesigner kan je hierbij helpen. Professioneel een website laten maken kan jouw lifesaver zijn!
Lees verder

Belastingadviseur
De belastingaangifte. Voor veel ondernemers blijft dit een vervelende klus die helaas ieder jaar weer op het programma staat. Logisch! Want je wilt natuurlijk zo min mogelijk belasting betalen en van zo veel mogelijke belastingvoordelen profiteren. Gelukkig kan een belastingadviseur je hiermee helpen.
Lees verder

CRM systemen
Een CRM systeem tilt jouw bedrijf naar een hoger niveau. Doordat je alle klantinformatie op een gestructureerde manier bijhoudt, krijg je beter inzicht in de geschiedenis en wensen van de klant, optimaliseer je klantcommunicatie en verbeter je de klantenservice. Dit draagt bij aan klantbehoud en kan de winstgevendheid per klant verhogen. Ideaal toch?
Lees verder