Doorgaan naar hoofdcontent

Belastingadviseur: hulp bij de belastingaangifte

Belastingadviseur: hulp bij de belastingaangifte
De belastingaangifte. Voor veel ondernemers blijft dit een vervelende klus die helaas ieder jaar weer op het programma staat. Logisch! Want je wilt natuurlijk zo min mogelijk belasting betalen en van zo veel mogelijke belastingvoordelen profiteren. Gelukkig kan een belastingadviseur je hiermee helpen.
Lees verder

Marktonderzoek doen voor jouw bedrijf
Waar ligt er een gat in de markt? Hebben klanten behoefte aan jouw nieuwe product? Zijn jouw medewerkers tevreden? En maak jij al stappen met jouw naamsbekendheid? Allemaal vragen, waar je met goed onderzoek, waar jij antwoord op kan krijgen. Maar waarom zou je antwoord op al deze vragen willen?
Lees verder

Alles over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering
Fouten maken is menselijk, maar maak je ze tijdens je werkzaamheden dan kan dit vervelende financiële gevolgen hebben. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is noodzakelijk als jij aansprakelijk kan worden gesteld voor financiële schade veroorzaakt door het niet goed uitvoeren van de opdracht (beroepsfouten) of door het geven van verkeerd advies.
Lees verder

CRM systemen: wat is het en wat heb ik nodig?
Een CRM systeem tilt jouw bedrijf naar een hoger niveau. Doordat je alle klantinformatie op een gestructureerde manier bijhoudt, krijg je beter inzicht in de geschiedenis en wensen van de klant, optimaliseer je klantcommunicatie en verbeter je de klantenservice. Dit draagt bij aan klantbehoud en kan de winstgevendheid per klant verhogen. Ideaal toch?
Lees verder

Wat zijn de voordelen van de cloud opslag voor jouw bedrijf?
Cloud, wat is het en wat voor voordelen heeft dit voor mijn bedrijf? Werken in de cloud zorgt ervoor dat jij op elk moment vanaf verschillende apparaten bij jouw data. Jij kan via de cloud ervoor zorgen dat jouw data op een centrale plek beschikbaar is voor jou en je medewerkers, zo kan je ervoor zorgen dat er efficiënter wordt gewerkt.
Lees verder

Worden medewerkers in 2020 nog steeds gelukkig van een kerstpakket?
Met de continue veranderingen binnen het aanbod van zowel webwinkels als fysieke winkels, vinden er ook veranderingen plaats binnen de vraag van werknemers met betrekking tot het kerstpakket. Waar de een waarde hecht aan tradities, geeft de ander zijn of haar voorkeur aan duurzaamheid. Het jaarlijkse kerstpakket, dat doorgaans boordevol lekkernijen en papieren confetti zit, wordt dan ook door de een bemind, maar door de ander veracht. Maar worden medewerkers in 2020 nu wél nog steeds, of nièt langer gelukkig van een kerstpakket?
Lees verder