woensdag 17 juni 2020

Amazon Engeland wordt pakketbezorger voor webshops

Amazon Engeland wordt pakketbezorger voor webshops
Amazon wordt in Engeland een directe concurrent van de pakketvervoerders met de lancering van zijn dienst Shipping.
Lees verder

Helft Zalando-partners besteedt fulfillment uit
Het aantal nieuwe verkooppartners op Zalando groeide in het eerste kwartaal 2020 bijna met een factor vier tot 350. De helft van de partners, modemerken en -retailers, besteedt de fulfillment uit aan het e-commerceplatform.
Lees verder

PostNL doet goede zaken tijdens coronacrisis
PostNL heeft goed gedraaid tijdens de coronacrisis, zo meldt het bedrijf in een update. Het pakketvervoer steeg flink.
Lees verder

Hoe Jelle's Marble Runs dankzij corona een mediabedrijf werd
Ze hadden het succes zelf ook niet zien aankomen: de Nijmeegse broers die een YouTube kanaal optuigden voor knikkerbaancompetities. Inmiddels goed voor 10 miljoen kijkers per maand. Nu wordt het tijd voor een heus knikkerbaanimperium.
Lees verder

Volgende Windows Update bevat browser Edge
Microsoft heeft een eerste vroege versie van Windows 10 20H2 vrijgegeven, de volgende belangrijke update voor Windows die in het najaar moet verschijnen. Het wordt de eerste Windows Update met de browser Chromium Edge.
Lees verder

AliExpress zoekt 100.000 buitenlandse influencers
AliExpress wil het winkelgedrag van zijn internationale publiek stimuleren en zoekt daarvoor honderdduizend influencers om reclame te maken op YouTube, Facebook, Instagram, TikTok en andere populaire sociale platformen.
Lees verder

Battle vlog-camera's: Canon G7X Mark III vs. Panasonic Lumix DC-GX880K
In theorie kun je prima een vlog opnemen met je smartphone, maar in de praktijk valt het resultaat vaak tegen. De beeldkwaliteit en de mogelijkheden zijn gewoon niet zo goed als bij een camera met een grote beeldsensor en een betere lens. Maar om te vloggen zijn er nog een aantal andere belangrijke factoren waaraan een camera moet voldoen, zoals deze twee cams laten zien.
Lees verder

Marc Verschoor Chief Growth Officer van reclamegroep Publicis Groupe Nederland
Marc Verschoor (44) is Chief Growth Officer geworden van reclamegroep Publicis Groupe Nederland. Hij wordt verantwoordelijk voor het realiseren van de ambitieuze groeidoelstelling van de Nederlandse tak van Publicis Groupe.
Lees verder

Volgende maand meer duidelijkheid rond overname Fitbit door Google
Europese toezichthouders laten uiterlijk 20 juli weten of Google voor 2,1 miljard dollar fitnesstrackermaker Fitbit mag overnemen.
Lees verder