vrijdag 12 juni 2020

Amazon daagt marketingdirecteur die naar Google Cloud is overgelopen

Amazon daagt marketingdirecteur die naar Google Cloud is overgelopen
Amazon daagt een voormalige marketingdirecteur voor de rechter omdat hij voor Google Cloud is gaan werken.
Lees verder

Twitter Fleets nu ook in India
Twitter rolt zijn eigen versie van Stories, genaamd Fleets, naar meer landen uit, waaronder India. De nieuwe dienst was al wel beschikbaar in Braziliƫ.
Lees verder

Start it X helpt Belgische bedrijven innoveren met nieuwe matchmakingdienst
Start it X, de Belgische organisatie die bedrijven helpt met innoveren, lanceert een nieuwe matchmakingdienst. Start it X gaat grote ondernemingen helpen innoveren door ze in contact te brengen met gevestigde scale-ups van over de hele wereld.
Lees verder

OnePlus wil televisiemarkt veroveren
Mobieltjesmaker OnePlus stapt in de markt voor slimme televisies. Het Chinese bedrijf wil concurreren met vergelijkbare toestellen van Xiaomi en TCL.
Lees verder

Britse websuper Ocado haalt miljard euro op
De online supermarkt Ocado uit het Verenigd Koninkrijk haalt 1,1 miljard euro op bij beleggers met de uitgifte van nieuwe aandelen.
Lees verder

Uber Eats nu ook beschikbaar in Nijmegen en Den Bosch
Uber Eats is vanaf vandaag ook beschikbaar in Nijmegen en Den Bosch. De keuze voor deze nieuwe steden is gebaseerd op data die laat zien dat er rond Den Bosch en Nijmegen veel interesse is in de bezorgapp.
Lees verder

bol.com pakt dit jaar 7 miljoen artikelen niet in
Bol.com gaat dit jaar tweemaal zoveel artikelen versturen zonder kartonnen verzenddoos ten opzichte van vorig jaar. De retailer hoopt daarme een enorme hoeveelheid verpakkingsmateriaal uit te sparen.
Lees verder

PlayStation5 komt in twee modellen
Er komen twee versies van de PlayStation 5, zo heeft Sony donderdag bekend gemaakt. Tijdens een livestream werd het design onthuld en werden al enkele games getoond.
Lees verder

Ook Adobe merkt gevolgen coronacrisis
Adobe meldde donderdag wisselende resultaten over het afgelopen (tweede) kwartaal als gevolg van de coronacrisis. In maart gaf het bedrijf al een omzetwaarschuwing uit omdat klanten investeringen uitstellen en budgetten inkrimpen.
Lees verder