Doorgaan naar hoofdcontent

“Alleen samen konden we dit waarmaken”

"Alleen samen konden we dit waarmaken"
Een architect van bureau FARO deelde via LinkedIn een schetsidee om elkaar coronaveilig te kunnen omhelzen. Stas ophangsystemen reageerde meteen met raad en daad. Door te durven vertrouwen maakten ze samen in korte tijd het knuffelscherm werkelijkheid.
Lees verder

Een verplichte laadpaal bij de zaak, hoe zit dat?
Op 1 januari 2020 is een wet ingegaan die bedrijven verplicht laadpalen voor elektrische auto's te (laten) plaatsen bij een deel van de parkeerplaatsen. Deze heeft niet direct betrekking op bestaande panden, maar dit gaat wel degelijk het geval zijn. Hoe werkt deze wet en waarom worden laadpalen verplicht?
Lees verder

Online Marketing Bureau
Ben jij online nog niet goed zichtbaar of zelfs onvindbaar? Dan is het tijd om met marketing aan de slag te gaan! We leven tegenwoordig in een digitale wereld waar online marketing onmisbaar is geworden. Zowel de verkoop van producten als aanvragen verlopen namelijk steeds vaker via het internet.
Lees verder

Marktonderzoek
Waar ligt er een gat in de markt? Hebben klanten behoefte aan jouw nieuwe product? Zijn jouw medewerkers tevreden? En maak jij al stappen met jouw naamsbekendheid? Allemaal vragen, waar je met goed onderzoek, waar jij antwoord op kan krijgen. Maar waarom zou je antwoord op al deze vragen willen?
Lees verder

Juridisch advies
Er zijn meerdere beweegredenen waarom het verstandig is om een jurist in te schakelen. Als je rondloopt met een vraag over de wet en/of regelgeving kan een jurist helpen.
Lees verder

Schoonmaakbedrijf
Geen zin om zelf schoon te maken? Maar wel graag elke dag naar een schoon, fris en professioneel ogend kantoor? Er zijn een heleboel voordelen aan het inhuren van een schoonmaakbedrijf. Zo bepaal je zelf hoe vaak het schoonmaakbedrijf langs komt en wat er wordt schoongemaakt. Een aantal voordelen op een rij.
Lees verder