zaterdag 13 juni 2020

Action test voor het eerst click & collect

Action test voor het eerst click & collect
Retailketen Action test in twee Franse winkels een click en collectsysteem. Dat meldt het FD naar aanleiding van een interview met commercieel directeur Hajir Haiji.
Lees verder

Apple neemt afscheid van iTunes U en iBooks Author
Apple gaat stoppen met iBooks Author en de onderwijsdienst iTunes U.
Lees verder

'Europa klaagt Amazon aan voor concurrentievervalsing'
De Europese Commissie kan zo vroeg als volgende week een formeel onderzoek beginnen naar misbruik van marktmacht door Amazon in Europa.
Lees verder

'Iedere 7,5 seconden een geïnfecteerde Android-app'
Het afgelopen jaar identificeerden experts van online beveiliger G Data niet minder dan 4,18 miljoen nieuwe Android-malware apps. Vorig jaar ging het ook al om 4,12 miljoen.
Lees verder

Consumentenbond: 'Chinese beveiligingscamera's zijn net onkruid'
De Consumentenbond waarschuwt voor onveilige beveiligingscamera's uit China. Die blijven de Nederlandse markt overspoelen, ook als webwinkels als Amazon.nl ze van hun site verwijderen.
Lees verder

Amerikaanse e-commerce in de lift door corona, maar slecht jaar voor retail
E-commerce is dit jaar in de VS met 18 procent gegroeid als gevolg van de coronacrisis, maar het verlies van […]
Lees verder

Overstapintentie van Nederlanders niet veranderd ondanks corona
Nederlanders hebben de overstapintentie tijdens de coronacrisis niet veranderd. Dat blijkt uit onderzoek van Telecompaper.
Lees verder

Infographic: fotovereisten voor sociale media
Hoe staat het met de resolutie van illustraties en foto's op Facebook, Pinterest, Instagram, Twitter en LinkedIn? Om een voorbeeld te noemen: een profielfoto moet minimaal 180 x 180 pixels groot zijn, en foto's op je tijdlijn 1200 x 630. In deze infographic vind je alle fotovereisten voor sociale media.
Lees verder

Hands-On: Lenovo Duet
De Amerikaanse pers was er laaiend enthousiast over, en inmiddels is de Chrome OS tablet ook in Nederland te koop. De Lenovo Duet is met toetsenbord en trackpad en houder niet zomaar een koopje. Voor 299 euro levert de tablet verrassende prestaties.
Lees verder