donderdag 4 juni 2020

600.000 Fransen activeren corona-app

600.000 Fransen activeren corona-app
Zo'n 600.000 Fransen hebben woensdag de StopCovid app geactiveerd, meldt Le Figaro. Dinsdag verscheen de app voor het eerst in de appwinkels van Apple en Google. De app waarschuwt als er een coronapati├źnt in de buurt is geweest.
Lees verder

Chromium Edge browser nu breder uitgerold
Microsoft rolt zijn Chromium Edge browser vanaf nu automatisch uit via Windows Update als vervanging van de huidige Edge browser. De browser was al sinds begin dit jaar te installeren.
Lees verder

IKEA, H&M, Zara en Zalando in TOP 500 Cross-Border Retail Europe
IKEA, H&M, Zara en Zalando zijn de bekendste namen in de de TOP 500 Cross-Border Retail Europe, de jaarlijkse ranking van de vijfhonderd beste Europese cross-border online shops.
Lees verder

Eerste webwinkel voor influencers
Full-service influencer marketing agency Social Friendz is een eigen webshop begonnen waar (startende) influencers allerlei producten en diensten kunnen vinden.
Lees verder

Oud internetondernemer Marc de Hond overleden
Marc de Hond, de laatste tijd vooral theatermaker en rolstoelsporter, is aan de gevolgen van kanker overleden. De zoon van Maurice de Hond is 42 jaar oud geworden.
Lees verder

Alsnog op safari met Virtual Gorilla bril
Afrika specialist Matoke Tours stuurt klanten een VR-bril per post toe en haalt zo Afrika naar de Nederlandse huiskamer toe.
Lees verder

Veel creativiteit bij gedwongen virtuele evenementen
"We hebben veel geleerd van gamers," vertelde Leon van Rooij, directeur van Playgrounds AV Arts Festival, gisteren tijdens het virtuele Cross Media Caf├ę met als thema Volle zalen online.
Lees verder

VoetbalTV daagt 'besluiteloos AP' voor rechter
VoetbalTV van de KNVB en Talpa daagt de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) voor de rechter. De toezichthouder op de privacy laat zo lang wachten op zijn eindoordeel dat faillissement dreigt voor het sportieve videoplatform.
Lees verder

Deelstepbedrijf Bird 'pauzeert' activiteiten in Midden Oosten
Deelstepverhuurder Bird moet afslanken. In de Verenigde Arabische Emiraten heeft Bird 100 medewerkers op straat gezet en 10.000 elektrische steps voor recycling weggebracht.
Lees verder