vrijdag 22 mei 2020

YouTube belooft adverteerders kwaliteit met YouTube Select

YouTube belooft adverteerders kwaliteit met YouTube Select
YouTube introduceert een nieuw advertentieprogramma YouTube Select, wat eigenlijk een combinatie is van bestaande premiumdiensten. Adverteerders worden gekoppeld aan video's met een hogere kwaliteit.
Lees verder

Marketinghuis RTB House naar Brussel
RTB House, leverancier van diverse marketingoplossingen, opent een nieuw kantoor in Brussel. De Amsterdamse vestiging van RTB House Benelux werd begin 2019 geopend en ligt centraal bij de Mondriaantoren. Het onlangs geopende kantoor in Brussel is gevestigd in Belmont Court van WeWork.
Lees verder

Meer privacyopties in Firefox voor Android
Mozilla ontwikkelt een nieuwe versie van zijn browser Firefox Preview. Daarin worden nieuwe privacyopties aangeboden, zoals het effectiever blokkeren van trackers en cryptominers en het tegengaan van fingerprinting.
Lees verder

'Groot vertrouwen in overheidswebsites over coronacrisis'
Tijdens de coronacrisis vertrouwen inwoners van Nederland het meest op websites van instanties zoals RIVM, GGD en ministeries. Toch beschouwt slechts zo'n 1 op de 7 Nederlanders deze websites als belangrijkste informatiebron. Dat blijkt uit een onderzoek van de Universiteit Utrecht in samenwerking met onderzoeksbureau Newcom, onder een representatieve groep Nederlanders.
Lees verder

Alkmaar City Run dit jaar virtueel
De Alkmaar City Run wordt dit jaar virtueel gehouden. Tussen 20 en 31 mei kunnen lopers via een app deelnemen, waarna een klassement wordt opgemaakt.
Lees verder

Enorm operationeel verlies voor Expedia
Expedia Group heeft fors minder omzet gedraaid in het eerste kwartaal. De 22 miljard dollar is 15 procent minder dan een jaar geleden.
Lees verder

Apple en Google stellen coronatools ter beschikking
Apple en Google hebben woensdag updates uitgebracht voor corona contactonderzoek. Apple gaf voor iPads en iPhones iOS 3.5 uit en Google komt met een update voor het Android onderdeel Play Services.
Lees verder

Het nieuwe live: vanuit de huiskamer
ShowBird.com, naar eigen zeggen het grootste boekingsplatform voor live entertainment in Nederland, lanceert een nieuw portaal, waarmee artiesten vanuit huis tegen betaling liveoptredens kunnen verzorgen.
Lees verder

Esther Oloffson, Nederlands eerste virtuele influencer
Ze houdt van mode, gezond eten en architectuur en kwam voor de liefde naar Rotterdam. Het verhaal van haar leven is helemaal uitgedacht en gelinkt aan het nu, maar in het echt bestaat Esther Olofsson helemaal niet.
Lees verder