Doorgaan naar hoofdcontent

SUV met bubbels

SUV met bubbels
Tussen alle sportwagen- en EV-autonieuws door zou je bijna vergeten dat SUV's nog altijd met stip staan genoteerd bij de zakelijke rijder. Daar komen er steeds meer van, maar - het is zoals het is - zeker in de populaire klasse zijn ze niet allemáál even sprankelend.
Lees verder

Hoe selecteer je een boekhouder of accountant?
Een boekhouder inschakelen is voor de meeste ondernemers een belangrijke stap. Je financiële administratie op orde hebben is van groot belang. Maar hoe vind je een goede boekhouder? Waar moet je op letten? De belangrijkste aandachtspunten op een rij.
Lees verder

Aart Vierhouten: van knecht tot meester
Als beroepswielrenner maakte hij later in zijn carrière 'de jonkies' in de ploeg graag wegwijs. Kennis delen en coachen is inmiddels de kern van de zaak van Aart Vierhouten als zelfstandig ondernemer. 'Met de juiste begeleiding kun je grote stappen zetten'.
Lees verder

Een fiets zelf samenstellen: is dat nodig?
De ideale fiets samenstellen, dat is nogal een klus. Een fiets bestaat uit oneindig veel onderdelen, en biedt dus ook oneindig veel mogelijkheden. Is het verstandig om dat helemaal vanaf de basis te willen configureren?
Lees verder

Website zelf bouwen of laten maken?
Je hebt rondgekeken op het wereldwijde web en een aardig idee gekregen van hoe jouw eigen website eruit zou moeten zien. Nu komt de volgende vraag: ga jij die website zelf bouwen of laat je hem door een professionele ontwerper maken?
Lees verder

Schoonmaakbedrijf inhuren: Wat zijn de voordelen?
Geen zin om zelf schoon te maken? Maar wel graag elke dag naar een schoon, fris en professioneel ogend kantoor? Er zijn een heleboel voordelen aan het inhuren van een schoonmaakbedrijf. Zo bepaal je zelf hoe vaak het schoonmaakbedrijf langs komt en wat er wordt schoongemaakt. Een aantal voordelen op een rij.
Lees verder