donderdag 21 mei 2020

Sprout: CEO Daan Kersten verlaat Additive Industries - Happeo haalt 12 miljoen op

CEO Daan Kersten verlaat Additive Industries - Happeo haalt 12 miljoen op
Ondernemersnieuws: mede-oprichter Daan Kersten uitgekocht bij Additive Industries, Happeo ontvangt groeigeld van INKEF Capital en Walmart draait miljardenaankoop nek om. 
Lees verder

Oprichter Daan Kersten verlaat Additive Industries; 12 miljoen voor sociaal intranet Happeo
Ondernemersnieuws: mede-oprichter Daan Kersten uitgekocht bij Additive Industries, sociaal intranet Happeo ontvangt groeigeld van INKEF Capital en Walmart draait miljardenaankoop nek om. 
Lees verder

Zo werk je aan nieuwe ideeën, zonder je strategie uit het oog te verliezen
Creativiteit en nieuwe dingen kickstarten dragen bij aan het succes van je bedrijf, maar kunnen ook zorgen voor een zwalkende koers die je groei belemmert. Sprout-expert Christiaan Snabel geeft tips om dat te voorkomen.
Lees verder

Nieuw steunpakket voor ondernemers, dit zijn de 5 belangrijkste wijzigingen
Het kabinet trekt de komende drie maanden nog eens 13 miljard euro uit voor steun aan ondernemers. Onderdeel van het tweede noodpakket is 150 miljoen extra noodleningen voor startups. Wel is er de eis dat bedrijven die steun aanvragen geen dividend of bonussen uitkeren.
Lees verder

Deze startup bouwde het Wordpress van de virtual en augmented reality
Startup van de Week Fectar lanceerde begin dit jaar een CMS-platform voor het maken van 3D-presentaties in virtual en augmented reality. Het blijkt een gat in de markt: per week krijgt het jonge bedrijf er wel 100.000 gebruikers bij. Fectar aast nu op een miljoeneninvestering.
Lees verder

Noodpakket knijpt zzp'ers en startups af; Otrium scoort 24 miljoen bij investeerders
Ondernemersnieuws: zzp'ers en startups komen er bekaaid vanaf in nieuw steunpakket, Otrium haalt 24 miljoen op voor zijn online fashionn outlet voor grote merken en robots staan klaar om op het land te werken.
Lees verder

Last call: jong en coronaproof? Meld je aan voor de 25 onder de 25
F*ck corona: Sprout gaat gewoon weer op zoek naar de beste jonge ondernemers van het jaar. Welke jonkies onder de 25 zijn de meest veelbelovende ondernemers van Nederland? Ben jij of ken jij een superondernemer die thuishoort in de 25 onder de 25? Shoot!
Lees verder

Noodpakket knijpt zzp'ers en startups af; Horlogemerk Fromanteel wil geld ophalen middels sharefunding
Ondernemersnieuws: zzp'ers en startups komen er bekaaid vanaf in nieuw steunpakket, Otrium komt komende week met groot investeringsnieuws voor zijn online fashion outlet voor grote merken en robots staan klaar om op het land te werken.
Lees verder