maandag 4 mei 2020

Ook practica TU/e vanuit huis

Ook practica TU/e vanuit huis
Ondanks de sluiting van de campus van de TU/e zal een deel van de studenten toch practica kunnen doen; gewoon van thuis. Dat kan dankzij Remote Labs, een initiatief van de groep Control Systems van Electrical Engineering.  Studenten kunnen daarmee inloggen om enkele proefopstellingen te besturen.
Lees verder

Jeremiah Albinus nieuwe CEO van fonQ
Jeremiah Albinus wordt de nieuwe CEO van meubelverkoper fonQ als opvolger van Antoine Brouwer op. Albinus zat in het directieteam als CMO en is vanaf 2007 werkzaam bij fonQ.
Lees verder

Aangifte WhatsAppfraude kan voortaan via internet
Slachtoffers van WhatsAppfraude kunnen voortaan via internet aangifte doen op politie.nl. Het gaat hierbij om een fraudevorm waarbij iemand zich voordoet als een vriend, familielid of bekende, en vervolgens vraagt om geld.
Lees verder

'Broos herstel voor de hotelmarkt'
Het aantal hotelboekingen is in de laatste week van april meer dan verdubbeld ten opzichte van de eerste week van april. Dat zegt Hoteliers.com, leverancier van boekingsoftware voor meer dan duizend hotels.
Lees verder

Infographic: Singles zijn datemoe door corona
Meer activiteit, meer matches en meer gechat: zo zag het begin van het zelf isolement eruit op datingapps. Aan enthousiasme en nieuwsgierigheid voor online daten was geen gebrek. De stemming? Die is inmiddels verdeeld. Veel singles gingen van enthousiast naar 'date-moe', zo blijkt uit een onderzoek van datingapp The Inner Circle.
Lees verder

Hands-on: Nuki Smart Lock 2
In de afgelopen 15 jaar testen, ben ik nog geen één gadget tegengekomen die zo eenvoudig, snel en vlekkeloos was te installeren als de Nuki Smart Lock 2. Hoe veilig, hoe betrouwbaar en hoe handig is een slim slot en kunnen alle sleutels de deur uit?
Lees verder

Ron Vrijmoet (DEUS): 'Interne barrières zijn de grootste hindernissen'
Mobiele marketing en apps waren een gamechanger, maar door kunstmatige intelligentie verandert alles weer. Reden voor Ron Vrijmoet om DEUS te starten. Een move die moet leiden tot een bedrijf zonder politiek gedoe.
Lees verder

B2B Handelsplatform op AutoVeiling.nl
AutoVeiling.nl lanceert een B2B handelsplatform met vaste handelsprijzen. Het nieuwe handelsplatform komt achter de inlog voor uitsluitend RDW erkende bedrijven.
Lees verder

Fors hogere omzet voor PostNL, mede dankzij corona
In wat PostNL noemt een ongekend eerste kwartaal heeft de bezorger een solide resultaat behaald, leidend tot een hogere vrije kasstroom.
Lees verder