donderdag 7 mei 2020

Online Juridisch financiële basiscursus Horizon 2020 - 27 mei

Online Juridisch financiële basiscursus Horizon 2020 - 27 mei

Neemt uw organisatie deel aan een Horizon 2020-project of gaat zij dat in de toekomst doen? En bent u nog niet bekend met de specifieke juridische en financiële voorwaarden waaraan u bij deelname moet voldoen? Dan is de webinar Juridisch financiële basiscursus iets voor u!

De cursus richt zich op controllers, boekhouders, administratief medewerkers, projectmanagers, liaison/grant-officers of eigenaars van een eenmansbedrijf.

Lees verder

Duurzame ontwerpers House of Thol winnen MKB Export Award 2019

Het creatieve designbedrijf House of Thol (Overasselt) van Thomas Linssen (37) en Jana Flohr (38) is verkozen tot winnaar van de MKB Export Award 2019.

Lees verder

Bewijs nodig voor importrecht GATT bevroren rundvlees

Nieuwsbericht 20.029 – Wilt u importrechten aanvragen voor GATT bevroren rundvlees? Dan bewijst u eerst dat u rundvlees heeft ingevoerd in de periode van 1 mei 2019 tot en met 30 april 2020.

Lees verder

Vraag vanaf 7 mei tegemoetkomingen agrarische sector aan

De sierteeltsector, delen van de voedingstuinbouw en telers van fritesaardappelen kunnen een tegemoetkoming aanvragen. Hiermee kunt u omzetschade door de coronamaatregelen voor een deel compenseren.

Lees verder

Voorschot basis- en vergroeningsbetaling aanvragen

Vraagt u dit jaar subsidies uit het Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) aan in de Gecombineerde opgave? Vanaf 18 mei kunt u een voorschot aanvragen voor de basis- en vergroeningsbetaling.

Lees verder