woensdag 20 mei 2020

IFA gaat door, maar laat niet meer dan 1000 bezoekers per dag toe

IFA gaat door, maar laat niet meer dan 1000 bezoekers per dag toe
Elektronicabeurs IFA in Berlijn begin september gaat door, maar alleen de handel, fabrikanten en de pers worden uitgenodigd. Het algemene publiek blijft dit jaar weg. Ook duurt IFA dit jaar slechts drie dagen.
Lees verder

IAB Nederland publiceert Programmatic Native Advertising-handboek
De Taskforce Programmatic van brancheorganisatie IAB Nederland publiceert vandaag het eerste Programmatic Native Advertising-handboek. Hiermee wil men meer inzicht bieden in het beschikbare programmatic native aanbod in Nederland, maar ook een eerste aanzet geven voor een individuele standaard voor het populaire advertentieformaat.
Lees verder

Discovery zenders weg bij Canal Digitaal en Online.nl
Canal Digitaal en Online.nl raken een groot aantal tv-zenders kwijt omdat moederbedrijf M7 geen overeenstemming heeft kunnen bereiken over een distributieovereenkomst met Discovery Benelux.
Lees verder

Walmart stopt met webwinkel Jet.com
Het Amerikaanse warenhuis Walmart stopt met Jet.com, het merk waarvoor ooit 3 miljard dollar is betaald.
Lees verder

PayPal lanceert QR codes voor verkopers
PayPal introduceert QR-codes voor kopers en verkopers. Met de nieuwe functie in de PayPal-app kunnen zij op een gemakkelijke manier fysieke, doch contactloze betalingen doen. PayPal noemt de QR-code een 'uitkomst in de anderhalvemetersamenleving'.
Lees verder

WeTransfer sleept Webby binnen
Nogal wat Nederlandse genomineerden grepen vandaag naast de prijzen bij de jaarlijkse Webby Awards. Het Amsterdamse WeTransfer heeft een Webby Award gewonnen voor de beste webdienst en het Amsterdamse reclamebureau 72andSunny won een Webby in de categorie 'Experimenteel en vreemd', met een reclame voor douche- en scheerschuim van Lynx. Ook Emakina en SpaceBuzz/MediaMonks zijn in de prijzen gevallen.
Lees verder

HoloLens 2 in najaar naar Benelux
Microsoft gaat vanaf het najaar zijn AR-bril HoloLens 2 ook in de Benelux leveren. HoloLens kan straks in nog eens 15 landen worden besteld. Dat heeft Microsoft zojuist bekend gemaakt op zijn (virtuele) ontwikkelaarscongres Build.
Lees verder

Facebook in e-commerce met de lancering van Facebook Shops
Met de opening van Facebook Shops zet de profielensite een grote stap om een serieuze speler te worden op de internationale e-commercemarkt.
Lees verder

Groeigeld voor Smartocto, fuseert met Content Insights
Een consortium van internationale investeerders voorziet Smartocto van nieuwe groeigeld. Daarmee betaalt het de fusie met branchegenoot Content Insights en zet het eerste stappen in het opschalen van de buitenlandse activiteiten.
Lees verder