zaterdag 30 mei 2020

Helft Apple Stores weer open

Helft Apple Stores weer open
De helft van alle Apple Stores in de wereld is weer open. Dat zijn er 256 van de 510. Vandaag gaan nog eens zeven Amerikaanse winkels open.
Lees verder

Topondernemers helpen de meest veelbelovende scale-ups van Nederland
Ondernemers Pieter van der Does (Adyen), Ali Niknam (bunq), Steven Schuurman (Elastic), Chris Hall (Bynder), Michiel Muller (Picnic) en Gillian Tans (Booking.com) gaan veelbelovende scale-ups begeleiden in het kader van het programma Techleap.nl Rise.
Lees verder

Financiering door vc's 20 procent gedaald
Financiering vanuit venture capital is sinds december met 20 procent gedaald, zo blijkt uit onderzoek van Startup Genome.
Lees verder

Fotografen boos vanwege nieuw tariefsysteem Shutterstock
Fotografen zijn boos op online beeldbureau Shutterstock vanwege een nieuw tariefsysteem.
Lees verder

250.000 nieuwe .NL-registraties sinds coronauitbraak
Sinds de uitbraak van het coronavirus zijn er meer dan 250.000 nieuwe .NL-domeinen geregistreerd. SIDN ziet ook dat slapende domeinen op grote zijn geactiveerd.
Lees verder

TUI Nederland start vliegvakanties vanaf 1 juli weer op
TUI Nederland wil vanaf 1 juli weer vakantievluchten aanbieden, zij het dat het aanbod voorlopig nog beperkt is. Er worden alleen bestemmingen aangeboden waarvan op dit moment duidelijk is dat ze een veilig en zo comfortabel mogelijk vakantieverblijf kunnen bieden, meldt TravelPro.
Lees verder

Markt voor wearables groeit stevig
De markt voor wearables heeft nauwelijks te lijden gehad onder de coronacrisis. Het aantal verscheepte apparaten groeide 29,7 procent in […]
Lees verder

Google heeft meer tijd nodig voor Android 11
De lancering van de eerste bètaversie van Android 11 is uitgesteld en daarmee ook de virtuele presentatie die op 3 […]
Lees verder

Infographic: IT-vacatures ondanks coronavirus nog steeds lastig in te vullen
Ondanks corona zijn IT-vacatures op dit moment de lastigst in te vullen vacatures. Vergeleken met de periode voorafgaand aan de coronacrisis is dit percentage slechts marginaal gedaald (minus drie procent). Dit blijkt uit onderzoek van De Staffing Groep dat voor (december 2019) en na (mei 2020) de uitbraak van het coronavirus is uitgevoerd.
Lees verder