dinsdag 26 mei 2020

Geen nieuwe gegadigden resterende 4G-licenties in België

Geen nieuwe gegadigden resterende 4G-licenties in België
Er hebben zich geen nieuwe kandidaten gemeld voor de resterende 4G-frequenties in de 2,6GHz-band in België. Citymesh, dat zich richt op industriële netwerken, is de enige gegadigde.
Lees verder

Rechter: Uitrol 5G-netwerk mag doorgaan
De Stichting Stop5GNL heeft het kort geding tegen de staat over de aanleg van 5G zoals verwacht verloren. Die Stichting […]
Lees verder

NRC bereikt omslagpunt: meer digitale dan papieren lezers
Het NRC bereikte vorige week het omslagpunt waarbij de digitale oplage de papieren passeerde, zo vertelt ombudsman Sjoerd de Jong.
Lees verder

Axel Springer biedt op Marktplaats.nl en 2dehands
Het Duitse mediabedrijf Axel Springer heeft samen met private equity-huis KKR een bod uitgebracht op eBay Classifieds, de bedrijvengroep waar Marktplaats.nl en 2dehands toe behoren.
Lees verder

Meerdere nominaties MeMo2 voor IAB Europe Research Awards
De Nederlandse crossmediaal werkende meetspecialist MeMo2 is in zes van de acht categorieën genomineerd voor een IAB Europe Research Award.
Lees verder

SVOL-scholen Lelystad blijven na 1 juni deels digitaal
De SVOL-scholen ISG Arcus, De Rietlanden en SGL in Lelystad zullen voorlopig digitaal onderwijs blijven aanbieden. Volgens SVOL-bestuurder Barry Lommen is het een hele klus om de coronaprotocollen toe te passen.
Lees verder

Magic Leap haalt 350 miljoen dollar op
Het noodlijdende Magic Leap mag dan onlangs 1000 mensen op straat hebben gezet, de Amerikaanse fabrikant van AR brillen heeft volgens Business Insider 350 miljoen dollar opgehaald.
Lees verder

Video-event Emerce Next van start
Vanochtend om half negen gaan de opnames van alle panelsessies en lezingen van ons eerste video-event Emerce Next live. Tot eind deze week zijn er ook persoonlijke deep dive-sessies met de sprekers, elk topexperts in hun vakgebied.
Lees verder

600 banen weg bij Uber in India
Uber zet een kwart van zijn personeel in India, in totaal 600 mensen, op straat vanwege de coronacrisis.
Lees verder