woensdag 6 mei 2020

Bijna een miljoen nieuwe abonnees bij streamingdiensten Nederland

Bijna een miljoen nieuwe abonnees bij streamingdiensten Nederland
Tijdens de coronacrisis zijn 865.000 mediaconsumenten in Nederland abonnee geworden van een nieuwe videostreamingdienst. Een derde van hen ging naar Amazon Prime Video, een vijfde naar Disney+ en Videoland. Die laatste staat nu het hoogst op de wensenlijstje van de mense die zich nu oriënteren.
Lees verder

100 miljoen dollar extra voor digitale bank N26
De virtuele bank N26 haalt in het kader van een Serie D-financieringsronde nog eens 100 miljoen dollar extra op. De financieringsronde komt hierdoor op 570 miljoen dollar.
Lees verder

Twente krijgt eigen vervoersapp
Acht Twentse gemeenten werken samen aan de vervoersapp Goan. Met die app moeten Tukkers en bezoekers aan de regio op een soepele wijze gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer.
Lees verder

AutoScout24 introduceert snelle koopknop
Als eerste occasionportal in Nederland implementeert AutoScout24, de grootste online portal voor gebruikte en nieuwe auto's in Nederland, OneClick Light. Autozoekers kunen dan met één muisklik online een nieuwe of tweedehandsauto kopen.
Lees verder

Aantal deelnemers Teams naar 250
In wat zo langzamerhand echt een videobeloorlog mag worden genoemd, zet Microsoft een volgende stap: het aantal deelnemers aan het programma Teams wordt uitgebreid van 100 naar 250.
Lees verder

Dept aan de slag voor Hunkemöller in Duitsland
Nadat Hunkemöller al eerder met digital agency Dept heeft gewerkt in zowel Zweden als Denemarken, worden nu ook de Duitse SEO-activiteiten aan het bureau toevertrouwd.
Lees verder

Streaming nu 56 procent van de totale geluidsdragersmarkt
Streaming diensten realiseerden vorig jaar een omzet van 11,4 miljard dollar, 22,9 procent meer dan vorig jaar, en 56 procent van de totale geluidsdragersmarkt van 20,2 miljard dollar. Dat blijkt uit het jaarverslag van brancheorganisatie IFPI.
Lees verder

Firefox waarschuwt voor gestolen wachtwoorden
De nieuwe versie van browser Firefox - met als versienummer 76 - waarschuwt gebruikers voor gelekte en mogelijk hergebruikte wachtwoorden.
Lees verder

Virtuele WWDC 2020 begint op 22 juni
Het ontwikkelaarscongres van Apple WWDC 2020 start op 22 juni en duurt een week. Al eerder was aangekondigd dat het congres volledig virtueel plaatsvindt.
Lees verder