woensdag 22 april 2020

WhatsApp verhoogt aantal deelnemers groepsbellen

WhatsApp verhoogt aantal deelnemers groepsbellen
WhatsApp gaat het aantal deelnemers voor audio- en videobellen verhogen. In plaats van vier personen kunnen voortaan acht personen aan gesprekken deelnemen.
Lees verder

iDEAL door grens van 3 miljard betalingen
iDEAL is deze week dankzij corona door de grens van 3 miljard betalingen gegaan. De mijlpaal werd sneller gehaald dan verwacht.
Lees verder

Glasvezel buitenaf verder als DELTA Fiber Netwerk
Glasvezel buitenaf, de netwerkpartij die in een groot deel van Nederland glasvezelnetwerken aanlegt en beheert, gaat verder onder de naam DELTA Fiber Netwerk.
Lees verder

Budget voor e-mailmarketing gaat verder omhoog
De stijgende lijn in investeringen in e-mailmarketing zet zich voort; bij 38 procent van de bedrijven gaat het budget hiervoor omhoog. Dat blijkt uit de 17e editie van de E-mail Benchmark van e-Village.
Lees verder

Sam Friday en Bringly starten avondbezorging
Kledingmerk Sam Friday is een samenwerking aangegaan met Bringly voor het bezorgen van bestellingen per fietskoerier in Amsterdam.
Lees verder

Winkels dicht en banen weg bij Fietsenwinkel.nl
International Bike Group (IBG), het bedrijf achter Fietsenwinkel.nl, zit flink in de problemen. Dat blijkt uit onderzoek van RTL Z.
Lees verder

Ook Kickstarter merkt de gevolgen van corona
Ook crowdfundingplatform Kickstarter merkt de gevolgen van corona. Het aantal nieuwe projecten is volgens een interne memo van CEO Aziz Hasan met 35 procent afgenomen.
Lees verder

Messenger Kids nu in nog eens 74 landen
Facebook lanceert Messenger Kids in niet minder dan 74 landen, mede vanwege de coronacrisis. Veel kinderen zitten noodgedwongen thuis en kunnen via de berichtenapp contact onderhouden met familie.
Lees verder

Fortnite alsnog in Google Play Store
Epic Games heeft met tegenzin het populaire spel Fortnite alsnog in de Google Play Store gezet.
Lees verder