vrijdag 3 april 2020

WE Fashion gaat verkopen op bol.com

WE Fashion gaat verkopen op bol.com
Moderetailer WE Fashion zet veertienduizend kledingstukken op bol.com en vergroot daarmee zijn digitale bereik met meer dan tien miljoen winkelbezoekers.
Lees verder

Funda organiseert virtuele bezichtigingen van huizen
Funda helpt makelaars om toch bezichtingen van koophuizen te laten inplannen ondanks de beperkingen die het coronavirus met zich meebrengt. De huizensite helpt met het organiseren van virtuele rondleidingen.
Lees verder

Betaalleverancier CCV geeft klanten gratis webshop
Retailers die door het coronavirus hun fysieke zaken hebben moeten sluiten, krijgen van hun betaalleverancier CCV gratis een webshop.
Lees verder

BERT en FiftyTwoDegreesNorth verder als Doop
De Enschedese creatieve bureaus FiftyTwoDegreesNorth en BERT Creative Agency en Pineappletree uit Naarden gaan verder als Doop.
Lees verder

Amsterdamse boekwinkels: bestel bij ons!
Amsterdammers kopen hun boeken bij een Amsterdamse boekwinkel, in de winkel of online. Onder die strijdkreet slaan 21 hoofdstedelijke boekhandels, waaronder Linnaeus Boekhandel en American Book Center, de handen ineen.
Lees verder

Proef met 5G in Amsterdam Zuidoost afgeblazen
Een eerder aangekondigde proef met 5G in Heesterveld in Amsterdam Zuidoost gaat voorlopig niet door. Het stadsbestuur wil eerst met de bewoners van de wijk in gesprek gaan, zo meldt Het Parool.
Lees verder

Minder Nederlanders kochten in 2019 over de grens
Minder Nederlanders kochten in 2019 over de grens. Het aantal van 4,6 miljoen cross-border shoppers in Nederland is een daling van 8 procent ten opzichte van 2018, toen het er nog 5 miljoen waren. Dat blijkt uit cijfers van de Thuiswinkel Markt Monitor, het onderzoek naar online consumentenbestedingen in Nederland.
Lees verder

Mac en Windows apps voor Facebook Messenger
Facebook heeft zojuist de Messenger app vrijgegeven voor Windows en Mac. Die laatste is ook al te vinden in de Nederlandse Mac App Store.
Lees verder

Bijna drie op de vijf Nederlanders maakt gebruik van online platforms
Van de Nederlanders van 12 jaar of ouder heeft 58 procent in 2019 wel eens gebruik gemaakt van online platforms om goederen of diensten te bestellen of uit te wisselen. Het vaakst bestelden mensen maaltijden, kochten tweedehands goederen of boekten een accommodatie via zo'n online platform. Dit blijkt uit onderzoek ICT-gebruik van huishoudens en personen 2019 van CBS.
Lees verder