vrijdag 10 april 2020

Wat is een veilig alternatief voor Zoom?

Wat is een veilig alternatief voor Zoom?
Videobellen wint door de coronacrisis aan populariteit. Het Amerikaanse Zoom wordt veel gebruikt, door vriendengroepen voor een virtuele borrel, maar ook door scholen en bedrijven. Het is een gebruiksvriendelijke tool, met goede beeldkwaliteit én de mogelijkheid om met een grote groep tegelijk in...
Lees verder

Goed nieuws: TOGS uitgebreid
De Tegemoetkoming ondernemers Getroffen Sectoren (TOGS) wordt in de komende periode uitgebreid, kondigt staatssecretaris Mona Keijzer aan. "Dat is voor veel ondernemers die buiten de boot vielen goed nieuws", zegt PZO. Vanaf nu kunnen onder meer ook fysiotherapeuten, tolken en vertalers,...
Lees verder

Ondernemer in beeld – Mis-mis-mis, kom så!
Hallo allemaal! Mijn naam is Stefan en ik vertel jullie graag iets over mijn leven dezer dagen. Als dagvoorzitter zie ik veel van mijn opdrachten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Maar deze periode bied mij ook mooie dingen, nieuwe ervaringen opdoen en meer tijd voor het gezin en kater Mis. Eerst...
Lees verder