vrijdag 17 april 2020

Samsung Galaxy M21 met drievoudige camera en grote accu

Samsung Galaxy M21 met drievoudige camera en grote accu
Het regende nieuwe smartphones afgelopen week, van OnePlus tot Oppo, maar of de consument nu echt zit te wachten op nieuwe mobieltjes in zware coronatijden moet nog worden afgewacht. Samsung deed ook een duit in het zakje met de Galaxy M21, een smartphone met drievoudige camera, een vrij grote 6000 mAh-batterij en een AMOLED-scherm voor 'intense kleuren en contrasten'.
Lees verder

Vakantieverhuur (via Airbnb) in drie Amsterdamse wijken verboden
Het stadsbestuur van Amsterdam wil vakantieverhuur vanaf 1 juli verbieden in drie wijken in het Centrum van Amsterdam, waar de leefbaarheid ernstig onder druk staat.
Lees verder

IDC: Omzetverlies smartphonemarkt grootste ooit
De Europese smartphonemarkt krijgt dit jaar enorme klappen. Dat voorspelt marktonderzoeksbureau IDC. De omzet zou wel eens met 27 procent kunnen krimpen in vergelijking met 2019.
Lees verder

Adverteerders Platform161 programmatic naar JCDeceaux
Technologiebedrijf Platform161 gaat een samenwerking aan met de outdoorexploitant JCDeceaux. Hierdoor kunnen adverteerders hun programmatic campagnes uitserveren naar het netwerk digitale schermen bij bus- en tramhaltes en op publieke pleinen.
Lees verder

WhatsApp BuurtPreventie en Whapp gaan elkaar versterken
WhatsApp Buurt Preventie en de WeHelpen App - kortweg Whapp - gaan elkaar versterken. Ze starten een gezamnlijk communicatieproject waardoor twee groepen burgers elkaar straks beter vinden: buurtgenoten die een oogje in het zeil houden op straat, en mensen die onderlinge hulp in hun buurt organiseren.
Lees verder

Takeaway.com Duitsland zet 'opvolger van sms' RCS in
Klanten van Lieferando, een Duits filiaal van Takeaway.com, kunnen binnenkort geanimeerde en interactieve sms'jes gaan ontvangen van hun bezorgrestaurant.
Lees verder

Exponentiële groei onlineboodschappen in België houdt aan
De corona-quarantaine heeft in België geleid tot een doorbraak voor onlineboodschappen: bij Carrefour komen er tot zes keer meer bestellingen binnen, bij Colruyt gaat het om een viervoud.
Lees verder

Coolblue verkoopt tijdelijk, selectief mondkapjes
Coolblue is een van de partijen die helpt om Nederlandse zorgverleners aan duizenden en duizenden mondkapjes te helpen. De webwinkel stelt zijn magazijn en online checkout te beschikking.
Lees verder

Duitse contactapp binnen enkele weken
De Duitse contactapp die de verspreiding van het coronavirus moet indammen, is binnen drie tot vier weken beschikbaar.
Lees verder