donderdag 30 april 2020

Salesforce annuleert Dreamforce, wel virtuele variant

Salesforce annuleert Dreamforce, wel virtuele variant
Salesforce annuleert al zijn evenementen dit jaar, en dat geldt ook voor het jaarlijkse Dreamforce in San Francisco. Daar komen normaal gesproken 170.000 mensen op af.
Lees verder

GraphCMS vangt investering van 2,5 miljoen euro
Softwarebedrijf GraphCMS krijgt een investering van 2,5 miljoen euro in een ronde die wordt geleid door Peak Capital.
Lees verder

Bedrijfsleven lanceert website rond gezond thuiswerken
MKB-Nederland en VNO-NCW en stichting NL Onderneemt Maatschappelijk! zijn het online platform Thuiswerken is 'topsport' gestart. Op deze site staan informatie en tips over thuiswerken.
Lees verder

Omzet Trivago in maart: -95%
Trivago, een vergelijkingsportaal voor vliegtickets, zag de omzet uit tickethandel afgelopen maart met meer dan 95 procent dalen. De leiding bereidt ingrijpende maatregelen voor. De reorganisatie moet het kostenniveau structureel verlagen.
Lees verder

Spotify: maandelijks 54 miljoen luisteraars podcasts
Negentien procent van de gebruikers van Spotify luisterde in het eerste kwartaal van 2020 behalve naar muziek ook naar podcasts. Dat zijn 54 miljoen abonnees en gratis gebruikers, een getal dat eind 2019 elf miljoen lager lag.
Lees verder

Jongeren niet bang voor corona-app
Ruim de helft van de Nederlanders zou een corona-app op zijn telefoon installeren, als die app aan alle privacy- en veiligheidseisen voldoet. Nog eens een kwart is onder voorwaarden bereid, zo blijkt uit onderzoek van Mareen Rutten-van Mölken en collega's van de Erasmus Universiteit.
Lees verder

Kwartaalomzet Twitter groeit 3 procent tot 808 miljoen
Een goede start van het eerste kwartaal brengt Twitter groei, maar door het coronavirus eindigt het kwartaal nog maar net […]
Lees verder

Fabrikanten Android smartphones vlotter met beveiligingsupdates
Fabrikanten van Android smartphones zijn tegenwoordig wat vlotter met het uitrollen van beveiligingsupdates, zo constateert het Duitse SRLabs.
Lees verder

Icecat sluit wereldwijde deal met Facebook
De Nederlandse verzamelaar en verspreider van productinformatie Icecat heeft een overeenkomst gesloten met Facebook. De exploitant van sociale netwerken wil met betere productinformatie werken zodat het beter met marktplaatsen en webwinkels kan werken.
Lees verder