donderdag 23 april 2020

Producten aanbieden in tabblad Google Shopping gratis

Producten aanbieden in tabblad Google Shopping gratis
Retailers en webwinkels hoeven binnenkort niet meer te betalen om hun producten te presenteren in het tabblad Shopping in Google.
Lees verder

Geringe groei voor videoreclame in VS in 2020
De anders zo explosieve markt voor videoreclame zal in de VS maar heel weinig groeien doordat in het tweede kwartaal de vraag met 5,2 procent afneemt. Dat verwacht eMarketer.
Lees verder

Brits groen licht voor fusie Takeaway en Just Eat
De UK Competition and Markets Authority heeft geen bezwaar tegen de fusie van de reclameplatformen voor bezorgrestaurants Takeaway en Just Eat.
Lees verder

Nieuwe app voor de anderhalvemetersamenleving op kantoor
Hoeveel mensen zijn er op kantoor en waar bevinden zij zich? Dat zullen centrale vragen zijn voor werknemers die overwegen weer naar hun werk te gaan of zich daar willen bewegen naar andere ruimtes. Bureau E-Sites ontwikkelde een app die die inzichten biedt.
Lees verder

Boohoo doorbreekt omzetgrens van miljard pond
Na ASOS is in Engeland nu ook modezaak Boohoo door de grens van een miljard pond omzet gegaan. De leiding zag het verkooptotaal met 44 procent toenemen tot 1,2 miljard pond en beschikt over een comfortabele kastpositie.
Lees verder

HBO Max eind mei van start
De nieuwe videodienst HBO Max van AT&T's WarnerMedia start 27 mei in de VS. Amerikanen betalen 15 dollar per maand voor onbeperkt kijken naar films en series.
Lees verder

'Nep VPN-sites verspreiden Infostealer-malware'
Online beveiliger Zscaler waarschuwt voor nep-VPN sites als bron voor nieuwe malwarecampagnes.
Lees verder

Volvo opent Europese webshops
De autodealers zijn dicht maar toch zoekt Volvo een manier om voertuigen aan de man te brengen. Daarom opent het in acht Europese landen webshops waar belangstellenden een Volvo kunnen aanschaffen.
Lees verder

KPN Digital Dutch: 'Digitaal is het nieuwe normaal'
Adviseur Steven van Belleghem ziet de coronacrisis als 'de grootste digitale cursus ooit'. 'Heel veel barrières die mensen nu nog hebben gaan verdwijnen. Mensen zien dat je digitaal kunt kopen en dat dat ook echt werkt. Digitaal wordt het nieuwe normaal.'
Lees verder