donderdag 2 april 2020

Picnic opent al in mei nieuw distributiecentrum in Apeldoorn

Picnic opent al in mei nieuw distributiecentrum in Apeldoorn
Picnic neemt sneller dan gepland een nieuw distributiecentrum in Apeldoorn in gebruik door de toegenomen drukte. Alleen al de afgelopen week nam het bedrijf ruim driehonderd extra mensen aan om meer bestellingen te verwerken, meldt het AD vanochtend.
Lees verder

Consumentenbond wil garanties voor luchtvaartvouchers
Consumenten die een voucher van hun luchtvaartmaatschappij krijgen, mogen niet met lege handen komen te staan als die maatschappij failliet […]
Lees verder

Nederlandse techspelers gaan coronacrises te lijf met hackathon
Komend weekend komt de snelgroeiende beweging #hackthecrisis naar Nederland. Van 3 tot en met 5 april organiseren vrijwilligers uit de Nederlandse startup- en techgemeenschap, geleid door The Next Web (TNW) en Innofest, een online hackathon om met innovatieve oplossingen te komen ter bestrijding van de corona-pandemie.
Lees verder

'YouTube werkt aan rivaal TikTok'
YouTube werkt naar verluidt aan een rivaal van TikTok, de enorm populaire video-app van ByteDance. De nieuwe dienst genaamd Shorts zou nog voor het einde van het jaar moeten uitkomen.
Lees verder

Twee miljard euro omzetverlies voor Belgische reissector
De Belgische reisbureaus becijferen hun omzetverlies tot midden april als gevolg van de coronamaatregelen op zo'n 2 miljard euro.
Lees verder

Trunkrs breidt bezorgingscapaciteit voor versproducten uit
Trunkrs breidt de bezorgingscapaciteit voor versproducten per direct uit in heel Nederland. Het bedrijf biedt de voedselsector de mogelijkheid om hun producten bij klanten thuis te laten bezorgen.
Lees verder

WE Fashion wordt partner van bol.com
WE Fashion gaat zijn collectie ook aanbieden via bol.com. Vanaf vandaag is de volledige MEN, WOMEN en KIDS collectie verkrijgbaar via het platform.
Lees verder

Capayable stopt met achteraf betalen, klanten naar Billink
Betaalbedrijf Capayable stopt per 1 mei 2020 met zijn achterafbetaaldienst. De klanten gaan per die datum over naar branchegenoot Billink. De onderneming zelf hernoemt zich en gaat door als In3.
Lees verder

Icecat rondt overname Franse dataspecialist af
De Nederlandse dataleverancier voor het e-commercekanaal Icecat heeft de overname van het Franse Cedemo afgerond.
Lees verder