donderdag 9 april 2020

Ook maaltijdbezorgers hebben het moeilijk, Takeaway ziet herstel

Ook maaltijdbezorgers hebben het moeilijk, Takeaway ziet herstel
Het lijken gouden tijden voor maaltijdbezorgers, maar dat is slechts schijn. Omdat mensen meer zelf gaan koken, wordt er minder besteld. Dat blijkt uit onderzoek van SimilarWeb.
Lees verder

Disney Plus naar 50 miljoen abonnees
Slechts vijf maanden na de lancering heeft Disney al 50 miljoen abonnees. Twee maanden terug waren dat er nog iets meer dan 28 miljoen.
Lees verder

Ruben Meiland in MT van Leadingcourses.com
Ruben Meiland is per 1 april toegetreden tot het managementteam van Leadingcourses.com, een Nederlandse portaal dat internationale golfbanen in kaart brengt en laat beoordelen. Meiland wordt verantwoordelijk voor de routekaart producten en diensten.
Lees verder

Audax Groep koopt BookSpot
Audax neemt het digitale platform en de mensen van boekenclub Bookspot.nl over van NovaMedia om zijn eigen e-commerceactiviteiten en -expertise uit te breiden.
Lees verder

Dept wint Microsofts Global Rising Star of the Year Award
Tijdens Microsoft Advertising Elevate 2020 ontving digitaal bureau Dept de Global Rising Star of the Year Award vanwege de snelle groei van het aantal klanten dat Microsoft Advertising inzet.
Lees verder

DNB: Invoering alias voor betaalrekeningnummer kost meer dan het oplevert
De Nederlandsche Bank ziet weinig heil in zogeheten aliassen voor betaalrekeningnummers. Het zou weliswaar het overstappen naar een andere bank gemakkelijker maken, maar de maatschappelijke kosten zijn veel hoger.
Lees verder

Eventbrite ontslaat 45 procent personeel
Bijna de helft van de medewerkers van online ticketingbedrijf Eventbrite krijgt zijn congé, zo kondigde CEO Julia Hartz gisteren aan.
Lees verder

'Waals offensief bol.com vanaf juni'
bol.com lanceert juni zijn Franstalige webwinkel voor Walloni√ę. Dat heeft topman Frans Muller bekend gemaakt.
Lees verder

'Facebook krijgt flinke klappen van corona'
Analisten kijken met spanning uit naar de kwartaalresultaten van Facebook (vermoedelijk 22 april) als duidelijk wordt wat de impact zal […]
Lees verder