donderdag 16 april 2020

Marktplaats: accounts verkopers hersteld

Marktplaats: accounts verkopers hersteld
Marktplaats werkt naar eigen zeggen aan systeemtechnische beveiligingen en extra trainingen om fouten zoals die gisteren zijn gemaakt, waarbij duizenden verkopers ineens werden geblokkeerd, kunnen worden voorkomen. De oorzaak is ook bekend. Letterlijk staat er: 'Gisteren is er tijdens de verwerking op een verkeerde knop gedrukt'.
Lees verder

DHL: woensdag de drukste dag in geschiedenis
DHL beleefde woensdag in Nederland de drukste dag in zijn geschiedenis. Het volume in het landelijk netwerk overtrof met 900.000 pakketten de drukste decemberdagen van afgelopen jaar.
Lees verder

Thuiswinkel.org tegen algeheel verbod op uitverkoop
Thuiswinkel.org is tegen een algeheel verbod op uitverkopen tot 1 juli 2020 waar het kabinet op aanstuurt. Volgens de belangenvereniging moeten webwinkeliers zelf de keuze hebben om wel of geen uitverkoop te houden.
Lees verder

Zalando voert besparingen door om coronacrisis op te vangen
Ook Zalando heeft een flinke klap gekregen van de coronacrisis. Januari en februari lieten nog een sterke groei zien, maar in de drie weken na 9 maart daalde de handelsomzet van alle partners met 8 procent. Na 30 maart begon de markt weer aan te trekken.
Lees verder

Dynalogic start 2-mansleveringen vanuit Zwolle
Dynalogic vergroot naar eigen zeggen zijn logistieke slagkracht in het noorden van Nederland. De last mile specialist start met 2-mansleveringen vanuit Zwolle.
Lees verder

NU.nl ondergaat 'onopvallend' redesign
Het design van NU.nl voor de desktop en de response webversie voor tablet en mobiel gaan op de schop. De site gaat terug van drie naar twee kolommen en moet merkbaar sneller worden.
Lees verder

wehkamp grootste daler in Retail Merkenonderzoek, 'verliest slag van Amazon'
wehkamp verliest als merk steeds meer terrein aan bol.com en Coolblue. Dat blijkt uit het Retail Merkenonderzoek 2020 van Hendrik Beerda Brand Consultancy. Consumenten verwachten dat wehkamp ook de slag op de retailmarkt gaat verliezen van Amazon.
Lees verder

Vakbond Frankrijk wint: magazijnen Amazon schalen af
Medewerkers in drie magazijnen van Amazon in Frankrijk hoeven enkel het hoogstnoodzakelijke werk te verrichten totdat het e-commercebedrijf alle benodigde veiligheidsmaatregelen heeft getroffen.
Lees verder

Minicomputer Raspberry stuurt beademingsapparaten aan
De Raspberry Pi, de minicomputer die nog geen 5 dollar kost, wordt steeds meer aangewend om beademingsapparaten aan te sturen. Bedrijven als Tesla, Ford en Foxconn helpen met het maken van beademingsapparatuur.
Lees verder