donderdag 23 april 2020

Jan Henne De Dijn CEO D-Reizen en VakantieXperts

Jan Henne De Dijn CEO D-Reizen en VakantieXperts
Jan Henne De Dijn, tot voor kort statutair directeur en Chief Restructuring Officer binnen D-rt Groep, is met ingang van heden aangesteld als nieuwe CEO. Hij volgt Don Kaspers op.
Lees verder

Duizend man weg bij AR-bedrijf Magic Leap, focus op zakelijke markt
Magic Leap, fabrikant van AR brillen, heeft vandaag de helft van zijn personeel op straat gezet en een koerswijziging aangekondigd.
Lees verder

'Breed draagvlak voor tv-reclames tijdens coronacrisis'
Onder Nederlanders is een breed draagvlak voor tv-reclames tijdens de coronacrisis. Dat blijkt uit onderzoek dat Screenforce heeft laten uitvoeren door marktonderzoeksbureau Ruigrok NetPanel.
Lees verder

DGN retail (Hubo) 'verdubbelt' aantal webshops
DGN, het bedrijf achter de doet-het-zelf-formules Hubo en Multimate, breidt deze week haar webshop uit. Inclusief ondersteuning van van 60 aangesloten ondernemers.
Lees verder

Orange Belgium merkt gevolgen van lockdown
Orange Belgium merkt de gevolgen van het coronavirus. De lockdown in Belgie had een impact op de bedrijfsvoering. Door sluiting […]
Lees verder

Amazon opent eerste datacenters in Zuid Afrika
Amazon heeft zijn eerste datacenters geopend in Afrika. Niet verrassend in het meest welvarende deel, in Cape Town in Zuid Afrika.
Lees verder

Nieuw kenniscentrum veilige digitale samenleving in Apeldoorn
De Universiteit Twente, hogeschool Saxion, Politieacademie, ROC Aventus en Koninklijke Marechaussee zetten samen met de gemeente Apeldoorn en Apeldoornse bedrijven een kenniscentrum op dat zich richt op een veilige digitale samenleving.
Lees verder

Easyjet en Transavia halen ticketverkoop naar voren
Easyjet is deze week begonnen met de onlineverkoop van vliegtickets voor Pasen 2021. Normaal komen die tickets pas vanaf september […]
Lees verder

Corona en games: minder e-sports, meer shooter games
Ook de gamesector wordt geraakt door het coronavirus, maar het beeld is nogal wisselend, zo blijkt uit onderzoek van het Nederlandse Newzoo.
Lees verder