dinsdag 21 april 2020

Gevolgen negatieve elektriciteitsprijs voor uw SDE+-subsidie

Gevolgen negatieve elektriciteitsprijs voor uw SDE+-subsidie

Wanneer het aanbod van elektriciteit op het net groter is dan de vraag, kan het voorkomen dat er een negatieve elektriciteitsprijs ontstaat.

Lees verder

Webinar Nederlandse Eureka AI clusters Call

Wilt u meer weten over de gemeenschappelijke Eureka-call op het gebied van kunstmatige intelligentie die de EUREKA-clusters CELTIC-NEXT, EUROGIA, ITEA3 en PENTA-EURIPIDES² organiseren? Volg dan op 28 april vanaf 10 uur de webinar.

Projectvoorstellen voor deze call moeten door de vorming van innovatieve ecosystemen de state-of-the-art van AI verderbrengen en daarmee de productiviteit en het concurrentievermogen van de Europese industrieën vergroten. Bij voorkeur bieden de projectvoorstellen oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken.

Lees verder

Vernieuwde WKO-bodemenergietool nu ook voor particulieren

Wij lanceerden op 20 april de vernieuwde WKO-tool. WKO staat voor Warmte Koude Opslag. De tool heet nu de WKO-bodemenergietool en is nu ook voor particulieren.

Lees verder

Zorginstelling bouwt energieneutraal centrum

Eind januari opende Zorggroep Noordwest-Veluwe een splinternieuw zorgcentrum in Ermelo. Het gebouw is gerealiseerd met hart voor de bewoners en het milieu. Het is gasloos en energieneutraal, dankzij een voordelige groenlening.

Lees verder

SDE+ voorjaar 2020: 7.562 aanvragen

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) ontving 7.562 subsidieaanvragen tijdens de SDE+ voorjaarsronde 2020.

Lees verder