woensdag 29 april 2020

Fietskoeriers Packaly beschikbaar via Paazl

Fietskoeriers Packaly beschikbaar via Paazl
Webshops in de grote steden krijgen er via hun softwarepartner Paazl een extra logistieke partner bij in de vorm van Packaly. Vanuit de check-out op hun site kunnen ze pakjes binnen een uur laten bezorgen bij de eindconsument.
Lees verder

Startups ontevreden over maatregelen kabinet: 'Investeer 1,6 miljard in innovatie'
De regeling voor startups in verband met de coronacrisis is niet toereikend. Er lijkt sprake van rechtsongelijkheid tussen bedrijven en professionals in de oude en nieuwe economie. Dat schrijft de Dutch Startup Association (dSa) aan het kabinet.
Lees verder

Kwart van de banen weg bij TripAdvisor, maatregelen bij Trivago
Bij reisplatform TripAdvisor verdwijnen 900 banen, ongeveer een kwart van het totaal. Het merendeel van de ontslagen betreft Noord Amerika.
Lees verder

Shopify lanceert winkelapp voor consumenten
Shopify, het platform voor online winkels, heeft een winkelapp voor consumenten gelanceerd onder de noemer Shop. Eigenlijk gaat het om […]
Lees verder

Bol.com zes keer genomineerd voor Best Social Awards 2020
Bol.com is met zes nominaties in vijf verschillende categorieën de grootste kanshebber van The Best Social Awards 2020, de social media-prijzen van Nederland. De retailer is genomineerd in de categorieën Beste Merk, Beste Webcare, Beste Innovatie, Beste Copywriting en Beste Community Management. Bedrijven die verder kans maken op één van de Best Social Awards zijn onder meer KLM, Albert Heijn, Venz, Interpolis, Videoland en Pathé.
Lees verder

Refurbisher leapp heft winkels op vanwege corona
Leapp, de verkoper van opgelapte of refurbished Apple producten is andermaal in de problemen gekomen. De winkeldochter Leapp Omnichannel is dinsdag failliet verklaard. De winkels gaan niet meer open, bevestigt investeerder Nobel Capital aan Emerce.
Lees verder

BREIN dagvaardt hostingaanbieders in verband met illegale streamingsites
Stichting BREIN heeft drie Nederlandse hostingaanbieders Yisp, Worldstream en Serverius gedagvaard in een collectieve bodemprocedure om inzage te krijgen in inbeslaggenomen bescheiden. De providers faciliteerden honderden illegale streaming sites.
Lees verder

Nick Cave lanceert Bad Seed TeeVee
Rockzanger Nick Cave is een nieuw kanaal gestart op YouTube onder de naam Bad Seed Teevee.
Lees verder

AdSense app niet langer verkrijgbaar
De Ad Sense app voor iOS en Android waarmee sitebeheerders hun opbrengsten kunnen controleren, is niet langer verkrijgbaar.
Lees verder