Doorgaan naar hoofdcontent

Deel klanten van Focum naar Klarna

Deel klanten van Focum naar Klarna
Handelsinformatiebureau Focum stopt met zijn achteraf betaaldiensten, een nevenactiviteit, en doet het klantportfolio over aan Klarna.
Lees verder

Recensiesite Yelp zet 1000 man op straat
De Amerikaanse recensiesite Yelp, die ook in Nederland actief is, ontslaat duizend werknemers als gevolg van de coronacrisis. Het bedrijf is afhankelijk van inkomsten uit onder meer horeca en andere sectoren die als gevolg van de coronacrisis hun deuren hebben moeten sluiten.
Lees verder

'Online boodschappen substantieel onderdeel Amazon'
Online boodschappen worden tegen 2023 een belangrijk onderdeel van de omzet van Amazon met een geschatte handelsomzet van minstens 70 miljard dollar. Dat is drie keer zoveel als in 2019.
Lees verder

Een miljoen 'kijkers' voor Amazon Prime Video
Een miljoen Nederlanders heeft interesse getoond voor Amazon Prime Video en NPO Start was in maart de grootste gastheer voor video on demand, aldus bereikcijfers van GfK DAM.
Lees verder

Eigen cao voor Picnic-personeel
Het personeel van websuper Picnic krijgt de komende twee jaar een loonsverhoging van 6 procent. Dat heeft de online supermarkt met vakbond De Unie afgesproken in een cao, zo meldt De Telegraaf vandaag.
Lees verder

Samsung vernieuwt line-up stofzuigers
Dyson is niet meer de enige fabrikant van zeer krachtige stofzuigers. Samsung doet tegenwoordig ook mee. Het bedrijf introduceert een nieuwe line-up van de Samsung POWERstick Jet steelstofzuigers.
Lees verder

Thuiswinkel.org wil uitstel SCA-deadline
Nederlandse en Europese webwinkels moeten 31 december 2020 voldoen aan de Strong Customer Authentication en maatregelen hebben getroffen op het gebied van strikte klantauthenticatie. Vanwege alle gevolgen van de uitbraak van het coronavirus pleit Ecommerce Europe, de Europese belangenvereniging waar Thuiswinkel.org lid van is, echter voor uitstel.
Lees verder

E-commercesector start televisiecampagne over bestellen in uitdagende tijden
Vanwege de hygiƫnemaatregelen en de onverwachte toegenomen drukte bij de webwinkels, en daarmee ook bij distributiecentra en vervoerders, verloopt het online winkelen voor de consument minder vlot dan hij misschien gewend is. Om consumenten daarvan bewust te maken, start Thuiswinkel.org in samenwerking met webwinkels en vervoerders vandaag een televisiecampagne.
Lees verder

Verlenging roamingcontract Free en Orange ergert Franse rivalen
De Franse telecomaanbieders Free en Orange willen het onderlinge roamingcontract met twee jaar verlengen, tot ergernis van rivalen SFR en Bouygues Telecom.
Lees verder