vrijdag 24 april 2020

De Zonnebloem kiest voor Born05

De Zonnebloem kiest voor Born05
De Zonnebloem, de grootste vrijwilligersorganisatie voor Nederlanders met een lichamelijke beperking, heeft Born05 ingeschakeld voor content, strategie, communicatie en campagnes.
Lees verder

Volgende week eerste versie Covid-API Apple en Google
Apple en Google staan op het punt om de eerste versie van hun gezamenlijke coronatrackingtechnologie te publiceren richting softwareontwikkelaars.
Lees verder

Digitaal gebruik AH.nl en Coop vervijfvoudigd
Het gebruik van de digitale kanalen van Nederlandse supermarkten is afgelopen weken omhoog geschoten. Coop en Albert Heijn hebben de digitale vraag zien vervijfvoudigen. De winkelketens nemen elk honderden medewerkers extra aan om de magazijnen en transporten te bemannen.
Lees verder

Liander zet videobellen in voor klantvragen
Netbeheerder Liander maakt sinds kort gebruik van videobellen om klanten met technische vragen of storingen te helpen. Het beeldcontact zorgt ervoor dat zowel klanten als medewerkers van Liander beter weten wat er aan de hand is.
Lees verder

Videobelapp Google Duo krijgt meer mogelijkheden
Google wil zijn videobelapp Duo uitbreiden, ongetwijfeld onder invloed van de populariteit van soortgelijke apps.
Lees verder

ABN AMRO verwacht 1% krimp TMT-sector in 2020
Het coronavirus zal voor langere duur impact hebben op hoe ondernemers binnen de sectoren Technologie, Media en Teleco werken. ABN AMRO verwacht dit jaar 1 procent krimp en volgend jaar een halve procent groei.
Lees verder

AP: temperaturen voor corona mag niet zomaar
Het is verboden om mensen te temperaturen en daarmee hun gezondheidsgegevens te verwerken. Dat zegt de Autoriteit Persoonsgegevens.
Lees verder

Microsoft en Universiteit van Washington lanceren gezamenlijke corona-app
Microsoft en de Universiteit van Washington in Seattle hebben gezamenlijk een COVID trackingapp ontwikkeld onder de naam CovidSafe.
Lees verder

CampZone dit jaar virtueel
Het outdoor gamingevenement CampZone gaat dit jaar niet door. Organisator Duh-Events wijkt daarom uit naar het web.
Lees verder