woensdag 1 april 2020

Astro Slide, de moderne Psion palmtop

Astro Slide, de moderne Psion palmtop
Herinnert u zich deze nog? In de jaren negentig waren de personal digital assistants niet aan te slepen. Vooral de Psion palmtop was in trek, een apparaat met een heel prettig toetsenbordje.
Lees verder

Amerikaanse adverteerders: 'Corona doet meer pijn dan bankencrisis'
Driekwart van zeker 400 in de VS geconsulteerde adverteerders en advertentiebureaus verwachten dat de coronacrisis hen ernstiger raakt dan de bankencrisis van 2008. Bijna de helft van de adverteerders snijdt nu al in budgetten voor het tweede en derde kwartaal, zo blijkt uit onderzoek van het de onafhankelijke branchevereniging voor digitaal adverteren IAB.
Lees verder

Ondanks thuiswerken blijft energierekening laag, dataverkeer bereikt piek
Hoewel veel woningen in Nederland door het coronavirus een voltijd thuis, school, sport- en werkplek zijn geworden, is het energieverbruik niet erg toegenomen. Dat zegt energiebedrijf Essent.
Lees verder

Gijs van der Togt naar Blauw Gras
Gijs van der Togt vervult sinds kort de rol van Strategy Director bij social content bureau Blauw Gras. Ook heeft hij naast oprichters Erjon Tuenter en Erik Wiese, Isaac Diepenhorst (Account Director) en Bart Visser (Creative Director) plaatsgenomen in het managementteam.
Lees verder

Cybercriminelen storten zich op Zoom-videomeetings
Check Point Research, het Threat Intelligence-team van Check Point Software Technologies, waarschuwt voor een techniek waarmee een hacker actieve Zoom-videogesprekken kan volgen.
Lees verder

Proximus lanceert 5G in tientallen gemeentes
Proximus start vandaag als eerste operator in België met 5G, te beginnen in 30 gemeenten.
Lees verder

Oprichter Simen Schimmel weg bij Greetz
Oprichter Simen Schimmel verlaat na vijftien jaar zijn bedrijf Greetz voor een nieuw ondernemersavontuur.
Lees verder

Online dankzij corona (tijdelijk) het belangrijkste verkoopkanaal voor elektronica in België
Voor het eerst in de geschiedenis is online het belangrijkste verkoopkanaal voor elektronica in België: liefst 64 procent van alle omzet kwam van het internet, blijkt uit onderzoek van GfK. De sector wist daardoor de omzet stabiel te houden, ondanks het wegvallen van de fysieke verkoop.
Lees verder

Peddler lanceert coalitie met lokale winkeliers in Amsterdam
Startup Peddler is samen met diverse lokale winkels in Amsterdam het initiatief Lokaal Amsterdam gestart om de lokale economie in moeilijke tijden te ondersteunen.
Lees verder