vrijdag 10 april 2020

ACM: platforms pakken misbruik van coronacrisis effectief aan

ACM: platforms pakken misbruik van coronacrisis effectief aan
Marktplaats, bol.com en Amazon ondernemen meteen actie als handelaren de coronacrisis aangrijpen en woekerprijzen vragen voor hun producten. Dat constateert de Autoriteit Consument & Markt (ACM).
Lees verder

We bestellen meer online, maar geven minder uit
Het aantal betalingen aan webwinkels is de afgelopen paar weken gestegen met maar liefst 25 procent ten opzichte van een jaar geleden. Toch biedt deze verschuiving maar weinig tegenwicht aan de daling van het aantal pintransacties.
Lees verder

Mogelijk vertraging voor Surface Neo
De ontwikkeling van nieuwe hardware loopt door de coronacrisis vertraging op. Zo zou Microsoft overwegen om zijn Surface Neo dual screen tablet, die eind vorig jaar al werd aangekondigd, pas volgend jaar op de markt te brengen.
Lees verder

Microsoft Teams naar 2,7 miljard vergaderminuten in een dag
Microsoft Teams breekt een nieuw record van 2,7 miljard vergaderminuten in een dag. Dat is drie keer zoveel ten opzichte […]
Lees verder

Wehkamp besteedt Shopping Ads uit aan Producthero
Wehkamp brengt de operationele activiteiten van de Google Shopping Ads over naar de systemen van Producthero uit Amsterdam.
Lees verder

bol.com geeft verkooppartners toegang tot AH Afhaalpunten
De bijna dertigduizend verkooppartners die hun artikelen aanbieden in de schappen van bol.com krijgen binnenkort een, voor hen, nieuwe logistieke […]
Lees verder

Een miljoen euro voor Oneplanetcrowd
Crowdfundingplatform Oneplanetcrowd haalt een miljoen euro groeigeld op bij het Europese Investeringsfonds EIF.
Lees verder

ACM akkoord met overname Sanoma Media Netherlands door DPG Media
De Autoriteit Consument en Markt (ACM) heeft vandaag de overname van Sanoma Media Netherlands en Aldipress door DPG Media goedgekeurd. De voorgenomen overname werd in december 2019 aangekondigd.
Lees verder

Miljoenen voor start-up Ray Ozzie (Lotus Notes)
Ray Ozzie, bedenker van Lotus Notes, heeft 11 miljoen dollar opgehaald voor zijn laatste startup Blues Wireless, die zich toelegt op IoT.
Lees verder