zaterdag 4 april 2020

Aanbod Eventbrite verschuift naar online evenementen

Aanbod Eventbrite verschuift naar online evenementen
De omzet van ticketsite Eventbrite moet in tijden dat nagenoeg alle festivals en evenementen wereldwijd zijn afgelast fors zijn gedaald. Daarover communiceert het bedrijf liever niet: wel dat de vraag van consumenten naar online evenementen in maart is vertienvoudigd.
Lees verder

Essent en energiedirect.nl selecteren Accenture Interactive als nieuw bureau
Accenture Interactive gaat aan de slag voor Essent en energiedirect.nl. Het bedrijf brengt de communicatiestrategie, campagne-ontwikkeling en -realisatie onder bij het team van Accenture Interactive in Amsterdam.
Lees verder

PostNL kampt met ziekteverzuim en achterstanden
PostNL erkent dat het bedrijf als gevolg van de coronamaatregelen kampt met een hoog ziekteverzuim. Vanwege de extra drukte is er een achterstand bij de pakketbezorging ontstaan.
Lees verder

Amerikaanse winkels Apple blijven tot mei gesloten
Apple gaat zijn Amerikaanse winkels toch niet al in april weer openen, zo blijkt uit een memo van hoofd Retail & People Deirdre O'Brien waaruit 9to5Mac citeert. Op zijn vroegst gaan de winkels begin mei open.
Lees verder

Streep door Cannes Lion 2020
Het reclame- en marketingfestival Cannes Lion, dat al van juni naar oktober was verplaatst, gaat dit jaar niet door. De organisatie meldt dat het evenement pas weer in juni 2021 wordt gehouden.
Lees verder

Amazon stelt Prime Day minstens een maand uit
Amazon verplaatst zijn zomerse koopjesfeest Prime Day naar augustus vanwege het coronavirus. Het uitstel kost Amazon volgens een interne memo 100 tot 300 miljoen dollar.
Lees verder

Rechtbanken gaan experimenteren met Skype en 'telehoren'
Nu de rechtszalen leeg zijn wil de Raad voor de rechtspraak gaan experimenteren met het volgen van rechtszaken via Skype.
Lees verder

Infographic: houdt het internet stand onder corona?
Een niet onaanzienlijk deel van de wereldbevolking zit thuis als gevolg van het coronavirus en dat heeft gevolgen voor het internetverkeer dat fors is gestegen. Zo ook in de VS, waar het internet is uitgevonden. Peak Usage Is Now The Norm, staat te lezen in onderstaande infographic.
Lees verder

Hands-on: Arlo Ultra en Arlo Pro 3
Het vergelijken en testen van bewakingscamera's komt aardig overeen met het testen van smartphones. De keuze was in het begin nog beperkt en na verloop van tijd kwam de strijd om de unieke kenmerken, maar ondertussen biedt elke fabrikant hetzelfde pakket en blijven de belangrijkste pijlers voor vergelijken over: prijs, kwaliteit, compatibiliteit en betrouwbaarheid. Laat Arlo nou net op drie van deze vier goed scoren.
Lees verder