maandag 2 maart 2020

Zes op de tien Fransen op sociale media

Zes op de tien Fransen op sociale media
Zes op de tien Fransen maken gebruik van sociale media, zo blijkt uit de nieuwe studie van Médiamétrie. 24 miljoen […]
Lees verder

Corona: Samsung kampt met tegenvallende verkopen Galaxy S20
Samsung meldt sterk tegenvallende verkopen van zijn nieuwe Galaxy S20 smartphone en wijdt dat aan het coronavirus. Het nieuwe vlaggenschip moet in Nederland nog uitkomen, maar wordt al wel verkocht in Zuid Korea.
Lees verder

Corona: ook Cloudfest2020 afgelast
Wederom is een groot techevenement afgelast vanwege het coronavirus. Cloudfest2020, het grootste meerdaagse evenement voor de internationale hosting- en cloudwereld dat over twee weken in Duitsland had moeten plaatsvinden, gaat niet door.
Lees verder

Infographic: YouTube in cijfers
YouTube werd onlangs zestien jaar oud en bereikt inmiddels 2 miljard bezoekers per maand. 81 procent is tussen de 15 en 25 jaar. Gemiddeld wordt zo'n 11 minuten gekeken, en bijna driekwart van de bezoeken verloopt via de smartphones. Iedere minuut wordt voor 500 uur aan nieuwe video's aangeboden. Meer weetjes in deze infographic van HootSuite.
Lees verder

Floris Ketel (Rabobank): 'Design is niet gaaf, maar nuttig'
Nieuw en onbekend terrein is waar Floris Ketel zich prettig bij voelt. Hoewel Rabobank al decennia online is, staat de financiële sector aan de vooravond van omwentelingen die door fintechs worden gedreven. "Ik wil hier deel van uitmaken."
Lees verder

Corona: Samsung sluit opnieuw mobieltjesfabriek
Samsung heeft voor de tweede keer zijn fabriek in Gumi gesloten nadat zaterdag opnieuw een werknemer besmet is geraakt met het coronavirus.
Lees verder

Duidelijker onderscheid tussen NPO Start en NPO Plus
Het onderscheid tussen NPO Start en NPO Plus is vanaf vandaag duidelijker. Beide veelgebruikte on demand-platforms van de Publieke Omroep zijn en blijven te vinden in één oranje NPO-app, maar de verschillen worden duidelijker aangegeven: NPO Start is gratis, live-tv en terugkijken, bij NPO Plus kun je complete series 'bingen', vooruitkijken en is reclamevrij.
Lees verder

Heineken, Picnic en Friesland Campina naar Digital Food
Het bedrijf kon moeilijk ontbreken op de tweede editie van Digital Food van Foodlog en Emerce: Picnic. Een op de vier supermarktconsumenten doet zijn boodschappen bij Picnic, althans in die regio waar het bedrijf actief is. Inmiddels is Picnic de Duitse grens overgestoken.
Lees verder

Robotmaaier voor klein gazon
Wie denkt dat Automowers uitsluitend geschikt zijn voor grote gazons heeft het mis. Husqvarna, naar eigen zeggen uitvinder van de robotmaaier, introduceert de Automower 305. Deze is speciaal ontwikkeld voor kleine gazons en heeft net als zijn grote broers geavanceerde functies.
Lees verder