maandag 2 maart 2020

‘XS4ALL neemt geen nieuwe klanten meer aan’

'XS4ALL neemt geen nieuwe klanten meer aan'
KPN zal uiteindelijk geen nieuwe klanten meer inschrijven voor XS4ALL. Het merk lijkt louter nog in de lucht te worden gehouden om bestaande klanten niet weg te jagen. Dat suggereert Actiegroep XS4ALL Moet Blijven.
Lees verder

Slechts kwart procent van Nederlanders downloadt nog 'gratis' video of muziek
Minder dan een kwart van de Nederlanders downloadt nog wel eens gratis videocontent muziek of spellen. De opkomst van streaming heeft de noodzaak van downloaden steeds geringer gemaakt. Dat blijkt uit cijfers van het Consumer Insights-panel van Telecompaper.
Lees verder

Kitty van Riemsdijk nieuwe managing director TBWA\X
Kitty van Riemsdijk wordt de nieuwe managing director van TBWA\X, het nieuwe bureau onder TBWA\NEBOKO. Van Riemsdijk (voorheen IceMobile en Yourzine) stuurt het bureau samen met CEO Nishant Dogra aan.
Lees verder

Nokia krijgt nieuwe topman
Topman Rajeev Suri legt in september zijn werk neer als CEO van Nokia. Pekka Lundmark, nu nog werkzaam voor energiebedrijf Fortum, neemt zijn plaats in.
Lees verder

'Aandeelhouder Twitter wil CEO wippen'
Hedgefonds Elliott Management, een van de grotere aandeelhouders van Twitter, wil dat CEO Jack Dorsey opstapt, zo melden anonieme bronnen aan Reuters.
Lees verder

Rotterdam verliest voorlopig gevecht tegen reclamedrukwerk
Rotterdam mag voorlopig geen JA/JA sticker invoeren van de rechter. De gemeente had daarmee willen handhaven op het bezorgen van ongewenst reclamedrukwerk in brievenbussen. Huis-aan-huisbladen zouden wel mogen worden bezorgd in brievenbussen zonder sticker, maar reclamedrukwerk niet.
Lees verder

Huawei test eigen zoekmachine
Huawei werkt aan een eigen zoekmachine die reeds is getest in de Verenigde Arabische Emiraten. Daarmee hoopt het Chinese bedrijf een alternatief te bieden voor Google.
Lees verder

Meer cybercrime gemeld bij politie
Steeds minder Nederlanders geven aan dat zij slachtoffer zijn geweest van traditionele vormen van criminaliteit zoals geweld, inbraak, diefstal en vernieling. Iets meer burgers zijn daarentegen slachtoffer geworden van cybercrime. Dat meldt het CBS op basis van de Veiligheidsmonitor en registratiecijfers van de politie.
Lees verder

1 miljard gratis SSL-certificaten uitgereikt
Certificaatautoriteit Let's Encrypt heeft tot op heden 1 miljard beveiligingscertificaten uitgereikt. Die staan op zo'n 192 miljoen websites.
Lees verder