dinsdag 3 maart 2020

Veel negatieve reacties op nieuwe vormgeving Facebook

Veel negatieve reacties op nieuwe vormgeving Facebook
De nieuwe vormgeving van Facebook, die langzamerhand wordt uitgerold, krijgt vooralsnog weinig waardering. Via sociale media lijken veel gebruikers het […]
Lees verder

Vertrouwde namen onder genomineerden Shopping Awards
De Stichting Shopping Awards heeft de genomineerden bekend gemaakt die donderdag 26 maart aanstaande in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk mogelijk in de prijzen vallen.
Lees verder

Nieuw kennisinstituut voor slimme inpakrobots
TU/e, samen met twee andere universiteiten en enkele bedrijven, starten een kennisinstituut voor impactbewuste robotmanipulatie. Dat moet een betere inpakrobot opleveren. De EU ondersteunt het project met een subsidie van 4,4 miljoen euro.
Lees verder

Ook Tesco met kassaloze winkel
Supermarkt Tesco heeft in Londen zijn eerste kassaloze winkel geopend: in deze gemakswinkel kunnen klanten de artikelen zelf scannen en digitaal of met de winkelkaart betalen.
Lees verder

Deplantengids heeft nieuwe eigenaar
Online plantenencyclopedia Deplantengids.nl wisselt van eigenaar. Webondernemer Henk Jan Bijmolt, bekend van Gadero, nam de website onlangs over van Gardenconnect BV. Deplantengids is een soort encyclopedie van meer dan 3000 planten.
Lees verder

KPN rolt 1 Gbit/s glasvezelinternet uit
KPN start vandaag met het aanbieden van een 1 Gbit/s glasvezelinternet voor 65 euro per maand. De downloadsnelheid is 1 Gbit/s en de uploadsnelheid bedraagt voorlopig 500 Mbit/s. Aan het einde van het jaar verhoogt KPN deze ook naar 1 Gbit/s.
Lees verder

Picnic bezorgt vanaf april in Alphen aan den Rijn
Picnic breidt verder uit in Zuid-Holland en opent een 35e locatie in de provincie. Vanaf april bezorgt het bedrijf ook boodschappen ook in Alphen aan den Rijn.
Lees verder

Herziene Code Telemarketing gaat deze week in
De herziene Code Telemarketing is officieel goedgekeurd door de Stichting Reclamecode (SRC). Vanaf deze week geldt de code dan ook voor alle organisaties in Nederland.
Lees verder

Corona: Google Next afgelast, vervangen door virtuele variant
Google blaast zijn Cloud Next congres af in verband met COVID-19, maar lanceert een virtuele variant. Normaal trekt het cloudevenement in San Francisco 30.000 bezoekers.
Lees verder