woensdag 4 maart 2020

UITGESTELD - Handelsmissie Plant-Based Protein in Toronto

UITGESTELD - Handelsmissie Plant-Based Protein in Toronto

Deze Summit en handelsmissie zijn uitgesteld tot nader order. Nieuwe data worden zo snel mogelijk bekendgemaakt.

Bent u als ondernemer of onderzoeker actief in innovaties op het gebied van plantaardige voeding en eiwitten? Ontdek nieuwe markten tijdens de handelsmissie naar Canada van 10 tot en met 15 mei 2020.

U bezoekt bedrijven, legt contacten in de proteïnesector in Canada en neemt deel aan de wereldwijd toonaangevende Plant-Based Foods & Protein Ingredients Summit in Toronto.

Lees verder

Duurzame maatregelen voor scholen scherp in beeld

Met zonnepanelen en ledverlichting waren de scholen van Het Sticht al duurzaam bezig. Via de Green Deal Scholen wilde de Utrechtse stichting structurele stappen zetten met een energieprestatiecontract (EPC).

Lees verder

Save the date: EU procurement workshop

Wilt u weten hoe u opdrachten van de Europese Commissie kunt krijgen? Op 13 mei is er een praktijkgerichte workshop in Den Haag over opdrachten van de Europese Commissie. U bent van harte welkom.

Voor wie?

De workshop is bedoeld voor nieuwkomers of beginners die al eens een 'Expression of Interest' (EoI) hebben ingediend of zelfs zijn geselecteerd. Het is ook bedoeld voor ondernemers die een projectvoorstel ('bid') hebben opgesteld en ingediend voor een tender van een External Aid programma gefinancierd door de Europese Commissie.

Lees verder

Kom naar vogelmarkt Vogelweelde

Vogels bekijken of kopen? Snuffelen tussen leuke hebbedingetjes voor uw vogelhobby? Op de vogelmarkt Vogelweelde in Assen kan dat. Vogelliefhebbers uit verschillende landen kunnen hier hun hart ophalen.

Lees verder

Profiteert u al van handelsakkoorden?

Handelsakkoorden die de Europese Unie (EU) afsluit. Dat is toch alleen voor grote spelers? Dat is niet het geval. Ze kunnen meer betekenen voor uw bedrijf dan u misschien beseft. RVO helpt u hierbij.

Lees verder