maandag 9 maart 2020

SXSW niet verzekerd tegen virusuitbraak

SXSW niet verzekerd tegen virusuitbraak
South by Southwest, dat vrijdag plotsklaps werd afgelast vanwege COVID-19, is niet verzekerd tegen een virusuitbraak.
Lees verder

Corona: thuiswerken tijdelijk de norm bij (grote) techbedrijven
Grote bedrijven bereiden zich voor op een omvangrijke virusuitbraak, zoals in Noord Italiƫ. De Europese Centrale Bank in Frankfurt test maandag ICT systemen om te kijken of zijn 3700 werknemers zonder problemen vanuit huis kunnen werken. Het hoofdkantoor blijft vandaag grotendeels leeg. Ook techbedrijven zijn uit voorzorg gaan thuiswerken.
Lees verder

KU Leuven ruilt Google in voor groene zoekmachine Ecosia
De KU Leuven is doelbewust overgestapt op de groene zoekmachine Ecosia. Google maakt plaats voor een duurzamer alternatief, meldt TechPulse.
Lees verder

OPPO lanceert 'eerste 5G-smartphones in Nederland'
OPPO lanceerde vrijdag zijn allround 5G-vlaggenschip OPPO Find X2 Pro en OPPO Find X2. Het zijn tevens de allereerste 5G-telefoons die in Nederland direct verkrijgbaar zijn.
Lees verder

Corona: opluchting voor techsector Zuid Korea nu infecties afnemen
Zuid Korea, waar tot op heden, 7400 coronabesmettingen zijn gesignaleerd, ziet het aantal nieuwe gevallen afnemen. Zondag waren dat er 248 tegen 500 een week geleden. Daarmee volgt Zuid Korea het patroon van China, waar zondag volgens officiƫle cijfers nog maar 40 nieuwe gevallen zijn gemeld.
Lees verder

'Effect contentmarketing wordt nauwelijks gemeten'
Hoewel een grote meerderheid van de Nederlandse b2b-marketeers vindt dat contentmarketing werkt voor zijn of haar organisatie, hanteert ruim 70 procent geen rendementsdoelstellingen. Ook zegt 60 procent niet over een contentstrategie te beschikken, terwijl ze die wel van cruciaal belang te vinden voor het welslagen van contentmarketing. Dat blijkt uit onderzoek van &content, het contentmarketingbureau van MT MediaGroep onder 304 b2b-marketeers in Nederlandse organisaties.
Lees verder

WatchGuard neemt beveiliger Panda over
WatchGuard Technologies neemt Panda Security over, een Spaanse leverancier van 'endpointbeveiliging'. De platforms van beide bedrijven worden samengevoegd.
Lees verder

Inzendingen voor Programmatic Awards geopend
De inzendingen voor de jaarlijkse Programmatic Awards zijn geopend. Er kan tot 17 april worden gestemd op bureaus, adverteerders, trading […]
Lees verder

Apple Premium Reseller Amac opent winkel in Post Utrecht
Apple Premium Reseller Amac opent eind april een nieuwe winkel in Post Utrecht, het voormalige hoofdpostkantoor aan de Neude in hartje centrum.
Lees verder