maandag 30 maart 2020

Surseance voor satellietbedrijf OneWeb

Surseance voor satellietbedrijf OneWeb
Satellietbedrijf OneWeb is, zoals al werd verwacht, op papier failliet verklaard. Als gevolg van COVID-19 heeft de onderneming geen financiering kunnen regelen.
Lees verder

Geert Rietbergen verlaat Emakina Groep
Met directe ingang is Geert Rietbergen gestopt bij Emakina Groep. De Executive Vice President was binnen het bureaunetwerk sinds 2017 verantwoordelijk voor de overnames.
Lees verder

Klanten van Delta, KPN en Ziggo het meest honkvast
Klanten met een triple play pakket bij Delta, KPN en Ziggo zijn het minst vaak van plan om van aanbieder te wisselen. Bij deze merken is daarnaast ook de minste instroom te zien. Dat blijkt uit het recente Triple Play Insights rapport van Telecompaper.
Lees verder

Topcentrum E-commerce opent loket voor gedupeerde ondernemers
Topcentrum E-commerce in Zwolle wil de noodlijdende winkels, restaurants, reisorganisaties, zorgverleners en fitnesscentra uit de regio helpen met een alternatief afzetkanaal.
Lees verder

Mediamarkt vraagt overheidssteun in Duitsland
De Duitse German electronicaretailer Ceconomy is in gesprek met de Duitse overheid over een financieel steunpakket van twee miljard euro. Het moederbedrijf van Mediamarkt en Saturn bevestigt de gesprekken.
Lees verder

Amazon werknemers in Staten Island dreigen werk neer te leggen vanwege virus
Werknemers van Amazon in Staten Island, New York leggen maandag het werk neer nadat zes tot zeven besmettingen met het coronavirus zijn geconstateerd. Zij vinden dat de retailer hen te weinig bescherming biedt.
Lees verder

TNO gaat via app welbevinden van werkend Nederland gedurende de crisis monitoren
TNO lanceert de zogeheten HowAmI-app waarbij men het welbevinden van werkend Nederland gedurende de crisis kan monitoren. Wekelijks worden adviezen geformuleerd en gedeeld om werknemers én werkgevers te helpen zo goed mogelijk te blijven functioneren in deze crisis.
Lees verder

Amazon doet tv-campagne voor Prime Video
Amazon is in Nederland een reclamecampagne begonnen voor zijn videodienst Prime Video, dat een stuk goedkoper is dan Netflix en Videoland.
Lees verder

Hostingbedrijven Hostnet en one.com bundelen krachten
Hostingbedrijven Hostnet en het Deense one.com bundelen de krachten om zo hun aandeel in de Benelux te versterken.
Lees verder