maandag 2 maart 2020

Sprout: 9 miljoen voor hotel-upseller Oaky; Marco Aarnink koopt folderbezorger

9 miljoen voor hotel-upseller Oaky; Marco Aarnink koopt folderbezorger
Ondernemersnieuws: hotel-upseller Oaky scoort miljoenenronde in VS, Marco Aarnink neemt folderbezorger Spotta over van PostNL en de eerste corona-patiënt in Nederland is een ondernemer.
Lees verder

Waarom Frank About Tea 1 euro biedt voor de theedivisie van Unilever
De verkoop van de theedivisie van Unilever kan boeren nog verder in armoede storten, vreest theebedrijf Frank About Tea. Om het onderdeel te redden doet de Haarlemse impact-onderneming nu een overnamebod met een symbolisch bedrag van 1 euro.
Lees verder

We maken het wél leuker: financiering via de Belastingdienst (update februari 2020)
Iedereen is wettelijk verplicht om belasting te betalen, maar je bent niet verplicht een fooi te geven. Ontdek mogelijkheden om financiële ruimte te organiseren voor jouw onderneming via belastingregelingen. Sprout-expert Bert Wams zet opties op een rij.
Lees verder

Hedgefonds wil Twitter-oprichter wippen; Ben Mandemakers koopt privéjet
Ondernemersnieuws: Twitter-oprichter Jack Dorsey mikpunt van activistische aandeelhouder, New York wil maaltijdbezorgers maximale commissie opleggen en Ben Mandemakers koopt privéjet.
Lees verder

Mag je geen reclame meer in je bevestigingsmails stoppen?
Nog even wat producten en diensten opsellen in een bevestigingsmail, het gebeurt aan de lopende band. Maar strikt genomen overtreed je als ondernemer daarmee de Reclame Code, legt ICT-jurist Arnoud Engelfriet uit.
Lees verder

5 tips om een slechte baas te worden
Door ouderwets de baas te spelen, maak je een bedrijf dom, stelt Arko van Brakel in een nieuwe aflevering van Ondernemen met impact. Dit zijn 5 tips waarmee je ook zo'n bullebak-leider kan worden.
Lees verder

Hier vind je in de Benelux vc-geld voor je tech-startup
Peak Capital heeft zojuist een nieuwe versie gepubliceerd van zijn overzicht van venture capital-investeerders. Dit keer inclusief België en Luxemburg. 
Lees verder

The Office: Mr.Prezident vond een oude kerk met muzikale buren
In de rubriek The Office belichten we de mooiste kantoorruimtes van Nederland. In deze aflevering: de presentatiegoeroes van Mr.President vinden inspiratie in een voormalige kerk, met een orkest als muzikale buurman.
Lees verder