Doorgaan naar hoofdcontent

Op een na hoogste weekomzet voor supermarkten

Op een na hoogste weekomzet voor supermarkten
Waar de ene sector zwaar te lijden heeft onder het coronavirus, beleeft de andere onverwacht gouden tijden. De omzet van de Nederlandse supermarkten bedroeg in week 11 van dit jaar 998 miljoen euro, een stijging van ruim 31 procent ten opzichte van dezelfde week vorig jaar, aldus onderzoeker Nielsen.
Lees verder

Thuisbezorgd.nl: Honderden nieuwe aanmeldingen restaurants
Thuisbezorgd.nl krijgt aanmerkelijk meer aanvragen van restaurants om zich aan te sluiten op het bezorgplatform. Het bedrijf spreekt alleen in Nederland al over honderden.
Lees verder

Omzet uit mobiele diensten daalt weer verder
De omzet uit mobiele diensten in Nederland bleef in 2019 de dalende lijn van eerdere jaren voortzetten. Er ging 4,1 procent af tot een bedrag van 3,69 miljard euro. In 2018 was er nog sprake van een daling van 3,7 procent. Een en ander blijkt uit onderzoek van Telecompaper.
Lees verder

Ook rechtbanken dicht, waar blijft het digitaal procederen?
Niet alleen de horeca, ook rechtbanken sloten deze week tijdelijk de deuren. Alleen spoedgevallen worden nog behandeld. Meer dan ook wreekt zich het ICT drama van enkele jaren terug, toen er concrete plannen waren om direct digitaal te procederen.
Lees verder

'Marketeers midscheeps geraakt door corona'
Het coronavirus heeft ook professionals in marketing, communicatie en sales keihard geraakt. Zij zitten van de ene op de andere dag zonder werk; opdrachten zijn ingetrokken of worden niet verlengd. Pitches gaan sowieso niet door, blijkt uit een korte enquête van NIMA.
Lees verder

Adcombi trekt naar Scandinavië
Reclamebedrijf Adcombi verwacht tegen het einde van het jaar een kantoor te zullen openen in Scandinavië. Het bedrijf helpt nationale reclamecampagnes omzetten naar lokaal relevante uitingen voor lokale, fysieke vestigingen.
Lees verder

Panasonic Ultra HD VR-bril: andere wereld
Deze VR-bril van Panasonic bestaat niet echt, net zoals de de conceptauto's van Mercedes, Audi c.s. niet bestaan. Je ziet ze wel, ze werken wel, maar ze zijn niet te koop. Toch pakte  Panasonic op de CES in Las Vegas flink uit met deze VR-bril. En met goede reden.
Lees verder

Simacan stelt dienst gratis ter beschikking aan Nederlandse transporteurs
Simacan heeft een taskforce opgezet om in deze uitzonderlijke omstandigheden de vervoerders te helpen de supermarkten zo goed mogelijk te bevoorraden. De basisdienstverlening wordt tijdelijk gratis ter beschikking aan alle retail-transporteurs.
Lees verder

Carphone Warehouse sluit 531 winkels, geen relatie met corona
Telefoonwinkel Carphone Warehouse sluit op 3 april al zijn 531 Britse winkels. Daarbij komen 2900 mensen op straat te staan.
Lees verder