maandag 2 maart 2020

Ook LinkedIn krijgt Stories

Ook LinkedIn krijgt Stories
Ook LinkedIn krijgt een soort Stories, oftewel de mogelijkheid om content in een verhaallijn te plaatsen. Stories is bekend van Snapchat, Instagram, Facebook en YouTube.
Lees verder

JD.com: ondanks virus 10 procent groei in eerste kwartaal
JD.com behaalde in het vierde kwartaal van 2019 een omzet van omgerekend 24,5 miljard dollar, 26 procent meer dan een jaar eerder. Wel gingen de kosten van de Chinese retailer met ruim 26 procent omhoog naar 21,1 miljard.
Lees verder

Crowdfunding Frankrijk naar 629 miljoen euro
Crowdfunding doet het goed in Frankrijk. Er werd vorig jaar 56 procent meer financiering opgehaald tot een bedrag van 629 miljoen euro, zo blijkt uit cijfers van Mazars en PPF.
Lees verder

Teams vijfde GO!-NH Accelerator bekend
Na een spannende finale zijn uit 23 initiatieven de beste 10 gekozen die deel mogen nemen aan de vijfde GO!-NH Accelerator. Alle teams gaven vrijdag een pitch voor de jury.
Lees verder

Man aangehouden die zo'n 160 mensen oplichtte via Marktplaats
Op donderdag is in Enschede een 33-jarige man aangehouden die ervan verdacht wordt via Marktplaats.nl een groot aantal mensen te hebben opgelicht. Eind 2019 werd in Zeeland door diverse mensen aangifte gedaan van dit feit.
Lees verder

Corona: meer beurzen en congressen afgezegd
In Duitsland is de glasvezelbeurs Fiberdays 2020 in Wiesbaden van het Bundesverband Breitbandkommunikation (Breko) vanwege het coronavirus opgeschoven. Vermoedelijk wordt de beurs half oktober gehouden.
Lees verder

FNV: Medewerkers Picnic straks toch onder cao Supermarkten
Medewerkers van websuper Picnic gaan toch onder cao Supermarkten vallen. Vakbond FNV laat weten dat daarvoor de cao is aangepast. Een hoger beroep in de zaak die de vakbond tegen de online-super had aangespannen, is daarmee van de baan.
Lees verder

Apple akkoord met schikking vertragen oudere iPhones
Apple gaat mogelijk 500 miljoen dollar of meer betalen voor het opzettelijk vertragen van oudere iPhones. Namens gedupeerden is in Californië een rechtszaak aangespannen.
Lees verder

Thuiswinkel.org lanceert certificering voor verkopers op platformen
Thuiswinkel.org lanceert een certificering voor verkopers op platformen en marktplaatsen. De verkopers kunnen hiermee aantonen dat zij aan de geldende wet- en regelgeving voldoen en dat kopers gebruik kunnen maken van klachtenbemiddeling en onafhankelijke geschillenbeslechting. Directeur Wijnand Jongen maakte dat vanavond bekend in Radar.
Lees verder