maandag 23 maart 2020

Omzet 2019 Devoteam groeit tot 762 miljoen euro

Omzet 2019 Devoteam groeit tot 762 miljoen euro
De Europees werkende Google Cloud-specialist Devoteam zag de omzet over het afgelopen stijgen met 17 procent tot 762 miljoen euro.
Lees verder

Spanje verslaafd aan de smartphone
95 procent van de Spanjaarden benaderen het internet via smartphones, zo blijkt uit nieuwe cijfers van de Media Research Association (AIMC). 75 procent zegt niet meer zonder te kunnen. 33 procent gebruikt de smartphone al voor betalingen in winkels.
Lees verder

Easyjet houdt nagenoeg alle vliegtuigen aan de grond
Na Ryanair houdt ook luchtvaartmaatschappij Easyjet vanaf volgende week het grootste deel van de vliegtuigen aan de grond.
Lees verder

Corona: stay home-webshops, e-bikes online en bloemen in apps
Flavourites.nl is in verband met de coronacrises een speciale positief bedoelde stay home-rubriek opgestart. Hier zijn vindt men tientallen kleinschalige webshops op het gebied van hart-onder-de-riem cadeautjes en educatief speelgoed.
Lees verder

Infographic: de geschiedenis van de pandemie
Het was de week dat het nieuwe coronavirus de halve wereld deed verlammen en de economie praktisch tot stilstand kwam. Pandemieën zijn echter van alle tijden, zoals deze infographic laat zien. HIV en de Spaanse Griep waren vele malen erger in termen van het aantal slachtoffers. COVID 19 komt nog niet in de buurt van bijvoorbeeld van Hong Kong griep uit de late jaren zestig, al laat het verloop zich moeilijk voorspellen. Een ding weten we zeker: ook deze pandemie gaat voorbij.
Lees verder

Adverteerders trekken campagnes op zenders in
De schade aan misgelopen reclame bij de drie grote zenders NPO, RTL en Talpa bedraagt nu al vele miljoenen. STER, de organisatie die voor de publieke zenders reclamezendtijd verkoopt, spreekt tegenover de NOS van een daling van tientallen procenten als gevolg van de coronacrisis.
Lees verder

Uitrol Gigabit Rotterdam door Ziggo uitgesteld
Ziggo heeft de uitrol van 1 Gbit internet in Rotterdam opgeschort vanwege maatregelen rond het coronavirus. Het bedrijf wil zijn medewerkers niet in gevaar brengen. Onderhoudswerkzaamheden waren al uitgesteld.
Lees verder

Een e-ink tablet waarmee je ook kunt schrijven
Een Noorse startup combineert met reMarkable 2 de voordelen van een tablet en een e-reader. Het apparaat hoeft twee weken lang niet aan de lading.
Lees verder

Consumentenbond waarschuwt voor prijsstijgingen van hygiënemiddelen op marktplaatsen
Op marktplaatsen zoals Amazon.nl, Bol.com en Marktplaats.nl zijn de prijzen van hygiënische doekjes, handzeep en handgels sinds de uitbraak van het coronavirus flink gestegen. De Consumentenbond waarschuwt voor verkopers die proberen een slaatje te slaan uit het huidige beperkte aanbod in supermarkten en drogisterijen.
Lees verder